Χάος στην Αθήνα σήμερα – Δείτε LIVE ποιοι δρόμοι είναι στο κόκκινο

Η 24ωρη απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς έχει προκαλέσει ασφυξία στους δρόμους. Το μεγαλύτερο τμήμα του οδικού δικτύου είναι μποτιλιαρισμένο.

  • -
  • -

Η απεργία που πραγματοποιούν σήμερα Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ, ηλεκτρικό και Μετρό, όπως ήταν φυσικό, έκανε τους δρόμους απροσπέλαστους. Από το πρωί στο οδικό δίκτυο της Αθήνας επικρατεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Η κίνηση στους κεντρικούς άξονες της πρωτεύουσας είναι στο κόκκινο. Οι οδηγοί πρέπει να οπλιστούν με περίσσια υπομονή, ειδικά στον Κηφισό, σε τμήματα της καθόδου της Κηφισίας και της Μεσογείων, στη Βασιλίσσης Σοφίας, στη λεωφόρο Ποσειδώνος προς Πειραιά, στο λιμάνι του Πειραιά, στη Λ. Συγγρού, στην Καλλιρόης, στην Τσαλδάρη και σε πολλές ακόμη περιοχές. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, η κατάσταση θα επιδεινώνεται.

kinisi

Εδώ μπορείτε να δείτε LIVE χάρτες με την κατάσταση της κυκλοφορίας σε όλους τους δρόμους της Αθήνας. Θυμίζουμε πως η απεργία σήμερα είναι 24ώρη, οπότε προς το απόγευμα η κίνηση στους δρόμους θα γίνει ακόμη χειρότερη.

Συγγνώμη από τη ΣΤΑΣΥ

Από εχθές, όταν ανακοινώθηκε η απεργία, η ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες), ζήτησε προκαταβολικά συγνώμη από το επιβατικό κοινό, για την ταλαιπωρία και τις δυσκολίες που θα συναντήσουν κατά τις μετακινήσεις του. Αντίστοιχα και η ΟΣΥ σημειώνει επίσης πως δεν τηρήθηκαν οι νόμιμες προϋποθέσεις κήρυξης της απεργίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...