Βίντεο ΣΟΚ: Αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ. τρακάρει και πετάγεται 10 μέτρα στον αέρα

Τα πλάνα από την πρόσκρουση σοκάρουν. Ο άνδρας της Ελληνικής Αστυνομίας εκτοξεύεται στον αέρα και «καρφώνεται» σε σταθμευμένο όχημα.

  • -
  • -

Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές και προβάλλουν με τον πιο σκληρό τρόπο τι συμβαίνει καθημερινά στους δρόμους. Το βίντεο δείχνει έναν άνδρα της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος κινούνταν κανονικά με τη μοτοσυκλέτα στον δημόσιο δρόμο. Ο οδηγός άλλου οχήματος ωστόσο, αποφασίζει να πάει ανάποδα και προσκρούεται μετωπικά με τη μηχανή.

Ο άτυχος αναβάτης απογειώνεται, το σώμα του περνά πάνω από το ΙΧ, διανύει στον αέρα μια απόσταση περίπου 10 μέτρων και προσγειώνεται με σφοδρότητα στην άσφαλτο, ακριβώς μπροστά από τον προφυλακτήρα σταθμευμένου οχήματος. Οι αυτόπτες μάρτυρες δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που βλέπουν. Μάλιστα, ο οδηγός άλλου δίτροχου που είναι μπροστά στο ατύχημα, βάζει τα χέρια στο πρόσωπο και γυρνά το κεφάλι, μη μπορώντας να αντέξει αυτό που μόλις αντίκρισε.

Ο αστυνομικός ως εκ θαύματος επέζησε και μάλιστα δημοσιοποίησε ο ίδιος το βίντεο από το τροχαίο, θέλοντας να δείξει πως το κράνος του έσωσε τη ζωή και να ευαισθητοποιήσει τους υπόλοιπους αναβάτες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...