Αττική: Σε ποιον μεγάλο δρόμο θα βρείτε νέα, αθόρυβη άσφαλτο;

Είναι ένας από τους κυριότερους δρόμους της Αθήνας. Καθημερινά περνούν χιλιάδες αυτοκίνητα. Πλέον διαθέτει νέας γενιάς αντιολισθητική άσφαλτο αθόρυβης κύλισης και φώτα LED.

  • -
  • -

Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν τα οδικά έργα στη λεωφόρο Κηφισού, έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής. Ήδη ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στο καθοδικό ρεύμα του Κηφισού προς Πειραιά, από την Αττική οδό μέχρι και τον ανισόπεδο κόμβο της Δυρραχίου. Ειδικότερα, τοποθετήθηκε νέος αντιολισθητικός ασφαλτοτάπητας αθόρυβης κύλισης, έγιναν νέες διαγραμμίσεις, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη και η αντικατάσταση των παλαιών ενεργοβόρων φωτιστικών με νέα φωτιστικά χαμηλής κατανάλωσης και υψηλής απόδοσης τύπου LED.

kifisos

Μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα έχει ολοκληρωθεί η αντικατάσταση των φωτιστικών παλαιού τύπου από τα νέα, στον αυτοκινητόδρομο, ενώ θα έχει τοποθετηθεί και ο νέος αρχιτεκτονικός φωτισμός στην πρώτη γέφυρα της λεωφόρου και συγκεκριμένα στο ανισόπεδο κόμβο Κηφισού - Πέτρου Ράλλη.

Παράλληλα στη Λ. Κηφισού έχουν ήδη τοποθετηθεί 5 σύγχρονες ηλεκτρονικές πινακίδες μεταβλητών μηνυμάτων (fullmatrix) για την άμεση πληροφόρηση των οδηγών, τόσο για τους χρόνους διαδρομής όσο και για τα έκτακτα συμβάντα.

kifisos

Πολύτιμη είναι και συνδρομή των οχημάτων οδικής ασφάλειας της περιφέρειας Αττικής (βαν) τα οποία επιχειρούν όλο το εικοσιτετράωρο, με στόχο  την άμεση εξυπηρέτηση και την ασφάλεια των χρηστών του οδικού δικτύου.

Διαβάστε επίσης: Τι νέο θα δείτε στην Παραλιακή μόλις επιστρέψετε

Οι εργασίες στον Κηφισό θα συνεχιστούν με τους ίδιους εντατικούς ρυθμούς, μέχρι να ολοκληρωθεί η καθολική συντήρηση και αναβάθμιση του κεντρικότερου οδικού άξονα του Λεκανοπεδίου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...