Ποιο είναι το φαρδύτερο ελαστικό που έχει μπει ποτέ σε προσθιοκίνητο;

Στις ευρωπαϊκές αγορές το περιμένουμε αρχές του 2023. Το υπέροχο αυτό hot hatch διαθέτει εκπληκτικές προδιαγραφές και ελαστικά που εντυπωσιάζουν.

  • -
  • -

Η Honda παρουσίασε μια κάθε επισημότητα τη νέα γενιά του Civic Type R, μιας υπέροχης τετράτροχης κατασκευής που υπόσχεται μοναδικές στιγμές απόλαυσης στον οδηγό. Το εμβληματικό hot hatch συνεχίζει τον μύθο του πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα της εποχής. Οι Ιάπωνες έφτιαξαν ένα αυτοκίνητο με ξεκάθαρα σπορ χαρακτήρα που θα λατρέψει κάθε αυθεντικός petrolhead.

type r

Τροφοδοτείται από έναν τετρακύλινδρο turbo βενζινοκινητήρα 2.0 VTEC που λέγεται πως αποδίδει περισσότερους από 320 ίππους και 400 Nm ροπή και συνεργάζεται με μηχανικό 6άρι κιβώτιο. Οι επιδόσεις του είναι κορυφαίες, με τον ήχο της ειδικά εξελιγμένης εξάτμισης με τις τρεις κεντρικά τοποθετημένες απολήξεις να συναρπάζει.

Το νέο Type R ενσωματώνει πλειάδα τεχνολογιών, όπως το rev-matching για προσομοίωση της τεχνικής μύτη-τακούνι στα κατεβάσματα και το καταγραφικό σύστημα δεδομένων Honda LogR. Φυσικά, δεν λείπουν το μηχανικό μπλοκέ διαφορικό και το ενισχυμένο σύστημα φρένων της Brembo.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το νέο Civic Type R

type r

Τα ελαστικά του είναι τα φαρδύτερα που έχουν τοποθετηθεί ποτέ σε προσθιοκίνητο αυτοκίνητο. Πρόκειται για τα Michelin Pilot Sport 4 διαστάσεων 265/30 με τις σφυρήλατες ζάντες ειδικού σχεδιασμού 19 ιντσών. Τα ελαστικά αυτά περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό, εξασφαλίζοντας αρίστη πρόσφυση στην άσφαλτο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...