Αυτοκίνητο ελεύθερου επαγγελματία: Γιατί η μίσθωση «κερδίζει» την αγορά

Ο ελεύθερος επαγγελματίας επωφελείται σημαντικά από το leasing και η δραστηριότητά του γίνεται αποδοτικά, χωρίς απρόοπτα με τη χρήση ενός σύγχρονου αυτοκινήτου.

  • -
  • -

Οι επαγγελματίες αντιμετωπίζουν το αυτοκίνητό τους με διαφορετικό τρόπο. Πρωταρχικός στόχος είναι να γίνεται αποτελεσματικά η δουλειά τους και από εκεί και πέρα, όλα τα υπόλοιπα ακολουθούν. Η απόκτηση ενός αυτοκινήτου με leasing από τη FlexCar ενισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό την αποδοτικότητα του οχήματος, καθώς ο οδηγός του δεν έχει καμία απολύτως υποχρέωση απέναντι σε αυτό. Όλα γίνονται από την εταιρεία και εκείνος παραμένει επικεντρωμένος στις δικές του υποχρεώσεις.

Επαγγελματικό αυτοκίνητο πάντα και παντού!

Ένα αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα για τον ελεύθερο επαγγελματία είναι ότι δεν θα μείνει ποτέ χωρίς αυτοκίνητο. Βλάβη; Ατύχημα; Κλοπή; Οτιδήποτε κι αν προκύψει, θα παραλάβει άμεσα ένα αυτοκίνητο αντικατάστασης για να συνεχίσει τις δουλειές του και μόλις το πρόβλημα με το δικό του αποκατασταθεί, θα το πάρει πίσω. Ένας ελεύθερος επαγγελματίας εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από το αυτοκίνητο της δουλειάς του και χωρίς αυτό, η ποιότητα των υπηρεσιών του μειώνεται δραματικά. Φυσικά, όποιο κι αν ήταν το πρόβλημα (βλάβη, ατύχημα, κλοπή κλπ) δεν θα κληθεί να πληρώσει τίποτα παραπάνω. Όλα συμπεριλαμβάνονται στο μηνιαίο μίσθωμα.

Απρόοπτα έξοδα… μηδέν!

Όπως αναφέρουμε και παραπάνω, το leasing ενός αυτοκινήτου συνεπάγεται του απόλυτου προγραμματισμού εξόδων. Το μηνιαίο μίσθωμα είναι σταθερό και το μοναδικό επιπλέον έξοδο που πρέπει να καλύπτεται είναι αυτό των καυσίμων. Στο συμβόλαιο της μίσθωσης περιλαμβάνεται μεικτή ασφάλεια, άρα και ατύχημα αν προκληθεί με υπαιτιότητα του οδηγού, η ζημιά καλύπτεται από την ασφαλιστική εταιρεία. Όποιο κι αν είναι το πρόβλημα, ο χρήστης του leasing αυτοκινήτου δεν επιβαρύνεται, είτε αυτό είναι μια απροειδοποίητη βλάβη, είτε κλοπή, είτε τρακάρισμα.

Εννοείται ότι εκτός των απρόοπτων εξόδων, μέσα στην τιμή του μισθώματος συμπεριλαμβάνονται και όλα τα πάγια όπως service, τέλη κυκλοφορίας, μεικτή ασφάλεια, ακόμη και τα ελαστικά. Ποιο είναι το καλύτερο; Ότι ο επαγγελματίας δεν ασχολείται καθόλου με τα συγκεκριμένα προβλήματα. Ένα τηλέφωνο στην εταιρεία leasing είναι αρκετό και από εκεί, θα αναλάβει εκείνη. Έτσι ο επαγγελματίας δεν χρειάζεται να αποσπάται από την εργασία του και να ψάχνει λύσεις για το αυτοκίνητό του. Οι συνεργάτες του στην εταιρεία leasing θα κάνουν αυτή τη δουλειά!

Το μίσθωμα περνάει στα έξοδα

Λογιστικά, η χρήση ενός αυτοκινήτου με leasing έχει κάποια οφέλη προς τον ελεύθερο επαγγελματία. Για παράδειγμα το μίσθωμα περνά στα έξοδά του, αφού το όχημα χρησιμοποιείται για τη δραστηριότητά του. Σε περίπτωση που μιλάμε για van, pick-up και γενικά, οχήματα που εμφανίζονται στην άδεια κυκλοφορίας ως επαγγελματικά και όχι επιβατικά, τότε εκπίπτει και ο ΦΠΑ δίνοντας ακόμα μεγαλύτερο οικονομικό πλεονέκτημα στον ελεύθερο επαγγελματία.

Προσοχή στην επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη!

Όταν ένας ελεύθερος επαγγελματίας επιλέγει εταιρεία για απόκτηση αυτοκινήτου με leasing, δεν αναζητά απλώς την παροχή μιας υπηρεσίας, αλλά έναν αξιόπιστο συνεργάτη. Η FlexCar προβάλλει ασύγκριτα πλεονεκτήματα που ταιριάζουν απόλυτα στις ανάγκες του επαγγελματία, επιτρέποντάς του να καλύψει τις ανάγκες του με τον πιο αποδοτικό τρόπο. Ανάμεσα στον μεγάλο στόλο επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων της FlexCar, κάθε επαγγελματίας μπορεί να βρει την ιδανική για εκείνον πρόταση. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες εταιρείες leasing όμως, θα απολαύσει κάποια μοναδικά πλεονεκτήματα.

Για παράδειγμα, μπορεί να διακόψει οποιαδήποτε στιγμή τη μίσθωση του οχήματος αν δεν το χρειάζεται άλλο. Το επιστρέφει και το συμβόλαιο δεν τον δεσμεύει με κανέναν τρόπο. Επίσης, μπορεί να εξαγοράσει το αυτοκίνητο και να περάσει στην ιδιοκτησία του όποτε το θελήσει, ενώ αν αλλάξουν οι ανάγκες της εργασίας του, τότε έχει τη δυνατότητα να αντικαταστήσει το όχημά του και να πάρει ένα άλλο, που θα ανταποκρίνεται καλύτερα στον «ρόλο» του. Τέλος, καθένας μπορεί να διαλέξει όποιο από τα οχήματα επιθυμεί χωρίς να χρειαστεί να εκταμιεύσει ένα μεγάλο ποσό στην αρχή της μίσθωσης ως προκαταβολή. Στην ουσία, στη FlexCar πληρώνεις μπροστά μόνο το FlexDeposit, το οποίο είναι ίσο με δύο μηνιαία μισθώματα και θεωρείται ως ένα αρχικό ποσό έναρξης συνεργασίας. Από εκεί και στο εξής, κάθε μήνα καταβάλεις μόνο το μηνιαίο μίσθωμα που αντιστοιχεί στο όχημά που μισθώνεις, ενώ συνεχίζεις να οδηγείς το FlexCar σου για όσο καιρό επιθυμείς! Δείτε εδώ όλη τη διαθέσιμη γκάμα αυτοκινήτων της FlexCar.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...