Έφτασε στην Ελλάδα το νέο Audi A1 allstreet – Δείτε τις τιμές

Με έναν άκρως αποδοτικό κινητήρα, περιπετειώδη εμφάνιση και πορτμπαγκάζ 335 λίτρων, το μικρό crossover της Audi κλέβει την παράσταση.

  • -
  • -

Το νεανικό crossover της Audi προσφέρεται πλέον ως allstreet, προβάλλοντας έναν νεανικό και σύγχρονο χαρακτήρα. Το A1 allstreet διακρίνεται για την αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος, τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά, την οκταγωνική μάσκα με τρισδιάστατη κυψελοειδή δομή και τα μοντέρνα χρώματα.

Δείτε τις διαφορές του A1 allstreet

Παρά τις compact διαστάσεις προσφέρει πολύ καλούς χώρους στην καμπίνα, με τον όγκο του πορτμπαγκάζ να ανέρχεται στα 335 λίτρα. Το πλήρως ψηφιακό σύστημα οργάνων 10,25 ιντσών για τον έλεγχο των δεδομένων του οχήματος, όπως η ταχύτητα, αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού. Προαιρετικά, μπορείτε να επιλέξετε το Audi virtual cockpit, το οποίο εμφανίζει αυτές τις πληροφορίες σε διαφορετικό περιβάλλον προβολής.

Πόσα πληρώνει σε τέλη κυκλοφορίας

Κάτω από το καπό του Audi A1 allstreet βρίσκεται ο 1.5 TFSI κινητήρας βενζίνης με τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρων. Το μοτέρ αποδίδει 150 ίππους και 250 Nm ροπή και συνδυάζεται είτε με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων, είτε με αυτόματο S tronic 7 σχέσεων.

a1 allstreet

Η έκδοση με το μηχανικό κιβώτιο πληρώνει σε τέλη κυκλοφορίας 86 € και αυτή με το αυτόματο 102 €. Όσο για τις τιμές, το A1 allstreet 35 TFSI 150 PS ξεκινά από 26.500 € και το A1 allstreet 35 TFSI 150 PS S tronic από 28.900 €.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...