Beat: Παίρνει πίσω σχεδόν τη μισή τιμή αύξησης των ταξί

Η επιβολή νέων κομίστρων στα ταξί προκάλεσε έντονες αντιδράσεις. Όσοι όμως χρησιμοποιούν την Beat θα πληρώνουν μειωμένη χρέωση προμίσθωσης.

  • -
  • -

Στις 16 Ιουνίου, η Beat επέβαλλε νέα χρέωση προμίσθωσης ταξί μεταξύ 1,92 € και 2 € στους επιβάτες που χρησιμοποιούν την εφαρμογή της - προτού ανακοινωθεί το νέο τιμολόγιο για τα ταξί από το υπουργείο – επικαλούμενη τα αυξημένα λειτουργικά κόστη των οδηγών ταξί.

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η κίνηση αυτή, η εταιρεία εξέδωσε νέα ανακοίνωση, αναφέροντας πως από την Παρασκευή 24 Ιουνίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι, το κόστος προμίσθωσης για τα ταξί της μειώνεται από 2 ευρώ σε 1,20 ευρώ.

beat

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Beat:

«Έπειτα από την αναπροσαρμογή στον τιμοκατάλογο των υπηρεσιών ταξί η οποία ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών, η χρέωση προμίσθωσης στο Beat μειώνεται από €2 σε €1,20», τονίζει η εταιρεία, με τη νέα χρέωση να τίθεται σε εφαρμογή από αύριο Παρασκευή 24/6 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Διαβάστε επίσης: Αυξήσεις-φωτιά στα ταξί! Πόσο παραπάνω θα πληρώνουμε την κάθε κούρσα;

Σκοπός μας με αυτή τη μείωση είναι να συγκρατήσουμε το τελικό κόστος των Beat διαδρομών σου, προσφέροντας παράλληλα κίνητρο στους οδηγούς για καλύτερες υπηρεσίες. Θυμίζουμε ότι τη χρέωση προμίσθωσης εισπράττουν οι συνεργάτες οδηγοί, ενώ από την πλευρά μας θα αξιολογούμε διαρκώς την ανάγκη επιβολής χρέωσης όπως και το ύψος της χρέωσης, ανάλογα με τις συνθήκες ζήτησης και προσφοράς», προσθέτει η εταιρεία και εξηγεί:

Τι είδαμε ήδη από τις πρώτες μέρες εφαρμογής της χρέωσης προμίσθωσης;

  • 8 στους 10 επιβάτες του Beat εξυπηρετούνται πλέον άμεσα
  • Οι 8.000 συνεργάτες οδηγοί μας διπλασίασαν το χρόνο που μένουν ενεργοί στην πλατφόρμα εξυπηρετώντας διαδρομές
  • Οι διαδρομές μέσω του app αυξήθηκαν κατά 5%
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...