Προσφορές FlexCar: Κλείσε τώρα leasing και κέρδισε 1 μήνα Δώρο

Με το First Month Free, η FlexCar χαρίζει τον πρώτο μήνα μίσθωσης, μέσα από μια λίστα άκρως δελεαστικών αυτοκινήτων. Είναι ετοιμοπαράδοτα, προλάβετέ τα!

  • -
  • -

Πάντα πιστή στη φιλοσοφία της, η FlexCar φροντίζει να μένει κοντά στους πελάτες της και να τους προσφέρει δελεαστικά πακέτα. Με το νέο First Month Free, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να διαλέξει αυτοκίνητο από μια λίστα έξι συναρπαστικών, ετοιμοπαράδοτων μοντέλων και να «ξεχάσει» το μίσθωμα του πρώτου μήνα.

Η πληρωμή του θα ξεκινήσει από τον δεύτερο μήνα του συμβολαίου, όπου και θα απολαμβάνει ένα νέο αυτοκίνητο, γεμάτο τεχνολογία και ασφάλεια, αλλά χωρίς καμία δέσμευση. Άλλωστε, η FlexCar στηρίζει όλη της την πολιτική στην απόλυτη ευελιξία και την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση των πελατών της. Αξίζει να τονίσουμε ότι η λίστα με τα αυτοκίνητα που συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά 1st Month Free ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες και καλύπτουν όλες τις ανάγκες.

Tesla Model 3 Performance

Αμιγώς ηλεκτρικό, με αυτονομία που ξεπερνά τα 500 χιλιόμετρα και εκρηκτικές επιδόσεις, χάρη στους 530 ίππους των δύο κινητήρων του. Το Tesla Model 3 Performance έχει κορυφαίο εξοπλισμό, προσφέρει ευρυχωρία με χώρο αποσκευών έως 650 λίτρα εμπρός-πίσω και έξυπνες τεχνολογίες που πραγματικά αλλάζουν την καθημερινότητα του οδηγού του. Δείτε την προσφορά της FlexCar εδώ.

Nissan Leaf

Η Nissan έδειξε το δρόμο στο πως θα πρέπει να είναι ένα ολοκληρωμένο, προσιτό ηλεκτρικό αυτοκίνητο. Στη δεύτερη γενιά του το Leaf εμφανίστηκε ακόμη καλύτερο, με αυτονομία άνω των 380 χιλιομέτρων και δυνατότητα γρήγορης φόρτισης. Οι 150 ίπποι κινούν με ευκολία το αμάξωμα και οι χώροι του μπορούν να βολέψουν με άνεση τέσσερις ενήλικες, με τις αποσκευές τους. Δείτε την προσφορά της FlexCar εδώ.

FlexCar First Month Offers

Cupra Formentor 1.5 TSI

Το πρώτο αυθύπαρκτο μοντέλο της Cupra είναι ένα εντυπωσιακό crossover με μυώδη σχεδιασμό που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Ο σπορ χαρακτήρας επιβεβαιώνεται και στην οδική συμπεριφορά του, με ένα γρήγορο και ακριβές τιμόνι, αλλά και μια φανταστική θέση οδήγησης. Ο κινητήρας είναι ένας τετρακύλινδρος turbo, των 1.5 λίτρων, με 150 ίππους και χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Δείτε την προσφορά της FlexCar εδώ.

Jeep Renegade 4xe

Μικρές compact διαστάσεις, Plug-In υβριδικό σύστημα κίνησης που το καθιστά ιδανική επιλογή για εταιρικό όχημα και πραγματικές εκτός δρόμου ικανότητες, χάρη στη μετάδοση της κίνησης και στους τέσσερις τροχούς. Το Jeep Renegade 4xe κινείται από έναν turbo κινητήρα 1.3 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα, που συνδυαστικά αποδίδουν 240 ίππους. Παράλληλα, καίει μόλις 2,2 λίτρα βενζίνης ανά 100 km. Δείτε την προσφορά της FlexCar εδώ.

Ford Kuga PHEV

Ακόμη ένα Plug-In υβριδικό μοντέλο. Το Ford Kuga PHEV διακρίνεται για τους πάρα πολύ καλούς χώρους του και τη δυναμική εμφάνιση της έκδοσης ST-Line X. Σαν γνήσιο Ford δεν απογοητεύει στην οδική συμπεριφορά του, ενώ ο εξοπλισμός είναι υπεράνω κριτικής και συμπεριλαμβάνει πραγματικά τα πάντα. Το σύστημα αποδίδει 225 ίππους, υπάρχει αυτόματο κιβώτιο CVT και η κατανάλωση των 5,3 λίτρων ανά 100 km το καθιστά ένα τέλειο οικογενειακό. Δείτε την προσφορά της FlexCar εδώ.

Λύσεις και για τον επαγγελματία: Το νέο LEVC VN5

FlexCar LEVC

Το μοναδικό στυλ με τη ρετρό σχεδίαση των λονδρέζικων ταξί, έφτασε και στην Ελλάδα! Μόνο που το LEVC δεν διατίθεται μόνο ως επιβατικό. Στη van εκδοχή του εντυπωσιάζει με τους χώρους και την πρακτικότητά του, ενώ το αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης των 150 ίππων εξασφαλίζει ένα πολύ χαμηλό κόστος χρήσης για τον επαγγελματία. Η αυτονομία του άλλωστε, αγγίζει τα 510 χιλιόμετρα. Δείτε την προσφορά της FlexCar εδώ.

Τι είναι το First Month Free της FlexCar;

Πρόκειται για μια προσφορά που δεν γλιτώνει μόνο χρήματα από τον ενδιαφερόμενο, αλλά του δίνει και τη δυνατότητα να απολαύσει στο έπακρο το νέο του αυτοκίνητο για τον πρώτο μήνα. Η FlexCar επιτρέπει στον πελάτη να μην πληρώσει για τις πρώτες 30 ημέρες που θα έχει το όχημα στην κατοχή του, με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα οχήματα και ολοκαίνουργια, ενώ όλα τα επιπλέον προνόμια της FlexCar συνεχίζουν να ισχύουν, όπως η επιστροφή του αυτοκινήτου όποτε το θελήσει ο χρήστης, η εξαγορά του πριν τη λήξη του μισθώματος και η αλλαγή του αυτοκινήτου του, αν δεν το θέλει πια και επιθυμεί να χρησιμοποιεί ένα άλλο. Η προσφορά First Month Free ισχύει μόνο για τα έξι μοντέλα που αναφέρονται παραπάνω και μέχρι το τέλος Ιουνίου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...