Λιάζονταν στην παραλία και τους άνοιγαν τα αυτοκίνητα – Δείτε το βίντεο

Οι άνθρωποι πήγαν για μπάνιο στη θάλασσα και οι δράστες βρήκαν την ευκαιρία να τους ρημάξουν τα αυτοκίνητα.

  • -
  • -

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά κλοπής και παραβίασης οχημάτων στην Ελλάδα. Μάλιστα, οι δράστες δεν διστάζουν να «χτυπήσουν» ακόμη και μέσα στο μεσημέρι, σε σημεία όπου υπάρχει πλήθος κόσμου.

Το πιο πρόσφατο σημειώθηκε στη Σιθωνία Χαλκιδικής. Τρεις νεαροί, ο ένας μάλιστα είναι ανήλικος, βρήκαν την ευκαιρία να παραβιάσουν τα οχήματα των λουόμενων, ακριβώς πάνω από την παραλία. Την ώρα που οι ιδιοκτήτες έκαναν το μπάνιο τους, η συμμορία άνοιξε 7 συνολικά οχήματα, αφαιρώντας χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, ρούχα και προσωπικά αντικείμενα, συνολικής αξίας 3.000 ευρώ.

Δείτε επίσης: Αττική: Συμμορία σπάει τζάμια και κλέβει αυτοκίνητα

Οι δράστες συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω όπως αναφέρει η ΕΡΤ και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές. Η αστυνομία εντόπισε και κατάσχεσε 1.330 ευρώ σε μετρητά, μια κάμερα που είχε κλαπεί, τα εργαλεία διάρρηξης και το όχημα που χρησιμοποίησαν κατά τη δράση τους.

Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πολυγύρου στον οποίο οδηγήθηκαν αναμένεται να τους απαγγείλει επιπλέον κατηγορίες, καθώς προκάλεσαν υλικές ζημιές στα αυτοκίνητα των ανυποψίαστων πολιτών.

Πηγή: ΕΡΤ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...