Δείτε το πλοίο με τις... 13 McLaren F1 αξίας 200 εκατ. ευρώ! [video]

Συνήθως στα ferry boat συναντάμε απλά, καθημερινά αυτοκίνητα. Σε αυτή την περίπτωση όμως, το θέαμα είναι φαντασμαγορικό.

  • -
  • -

Οι ιδιοκτήτες ενός εκ των κορυφαίων τετράτροχων που κατασκευάστηκε ποτέ, της εκθαμβωτικής McLaren F1, θέλησαν να τιμήσουν την 30ή επέτειο του μοντέλου. Συγκεντρώθηκαν λοιπόν αυτές τις ημέρες στη λίμνη Garda της Ιταλίας προκειμένου να το διασκεδάσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για το αυτοκίνητο.

Η περιοδεία του McLaren F1 Owners Club περιελάβανε βόλτες περιμετρικά της πανέμορφης λίμνης, με τον ήχο των πανίσχυρων κινητήρων να πλημμυρίζει με μελωδίες το μαγευτικό τοπίο. Το φαντασμαγορικό φεστιβάλ των ατμοσφαιρικών V12 αποτελούνται από ένα κονβόι 13 supercars, μαγνητίζοντας τα βλέμματα σε κάθε πέρασμά τους.

Δείτε εδώ μια σπάνια McLaren F1 GT αξίας 30 εκατ. να πάει για service με το αεροπλάνο

Οι ιδιοκτήτες της σπάνιας και συλλεκτικής McLaren F1 – κατασκευάστηκε σε 106 μονάδες – αφού πέρασαν από Βερόνα και Μπρέσια, θέλησαν να απολαύσουν τη μαγεία της Grada. Εκεί, επιβιβάστηκαν σε ένα από τα ferry, με τους ανθρώπους του πλοίου να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια προκειμένου να φιλοξενήσουν με κάθε ασφάλεια τα υπέροχα τετράτροχα δημιουργήματα.

Η αξία των αυτοκινήτων της McLaren που μπήκαν στο πλοίο της γραμμής ξεπερνούσε τα 200 εκατομμύρια ευρώ συνολικά. Ανάμεσα σε αυτά, ήταν 7 μονάδες της McLaren F1 δρόμου, τέσσερα αντίτυπα της αγωνιστικής F1 GTR, δύο F1 GTR Long Tails, καθώς κι ένα πρωτότυπο δοκιμών του GMA T.50.

Απολαύστε την επιβίβαση και αποβίβαση των McLaren στο ferry boat:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...