Αυτό είναι τo ασφαλέστερο παιδικό κάθισμα στον κόσμο [video]

Διαθέτει ενσωματωμένο αερόσακο, οθόνη και είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις κορυφαίες τεχνολογίες.

  • -
  • -

Κανένα άλλο παιδικό κάθισμα δεν έχει καταφέρει να σημειώσει τόσο υψηλό σκορ στις δοκιμές των γερμανικών οργανισμών Stiftung Warentest και ADAC. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό το καθισματάκι προστατεύει σχεδόν τέλεια τον αυχένα και το κεφάλι του παιδιού σε περίπτωση πρόσκρουσης, συγκρατεί άψογα το σωματάκι του και ταυτόχρονα παρέχει τη μέγιστη άνεση ακόμη κι όταν το παιδί κοιμάται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Ο λόγος για το παιδικό κάθισμα Anoris T i-Size της CYBEX, το οποίο έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία που έχει καταγραφεί ποτέ. Αυτό το καθισμάτακι φέρει ενσωματωμένο αερόσακο που εκτείνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει τα μέγιστα επίπεδα ασφάλειας στο παιδί από τη νηπιακή κιόλας ηλικία.

cybex

Έχει φορά προς τα εμπρός και όχι προς τα πίσω όπως η πλειονότητα των καθισμάτων, γεγονός που επιτρέπει στους γονείς να έχουν άμεση επαφή με το παιδί. Το Anoris T i-Size είναι έτσι σχεδιασμένο, ώστε τα παιδιά να αισθάνονται άνετα και να μπορούν να τεντωθούν χωρίς να νιώθουν πιεσμένα.

Διαβάστε επίσης: Σε ποιο αυτοκίνητο μπαίνουν ευκολότερα τα παιδικά καθίσματα;

Η γερμανική εταιρεία αναφέρει πως είναι κατάλληλο για παιδιά ύψους από 76 εκατοστά, δηλαδή από 15 περίπου μηνών και εύκολα προσαρμόσιμο έως την ηλικία των 6 ετών – έως το παιδί φθάσει τα 115 εκατ. ύψους και βάρος τα 21 κιλά. Αυτό σημαίνει πως αφορά παιδιά νηπιακής και παιδικής ηλικίας.

Πόσο κοστίζει το καθισματάκι αυτοκινήτου της CYBEX

Στο κάθισμα μπορούν να καθίσουν και παιδιά μεγαλύτερα των 6 ετών αν δεν είναι μεγαλόσωμα, καθώς αυτό προσαρμόζεται σε τρεις θέσεις και ο αερόσακος μπορεί να τα καλύψει απόλυτα σε περίπτωση ατυχήματος. Χάρη στις ενδείξεις LED και τις ειδοποιήσεις που εμφανίζονται στην οθόνη που διαθέτει, οι γονείς μπορούν να τσεκάρουν ότι ζώνες ασφαλείας και μηχανισμός ασφαλείας έχουν κουμπώσει σωστά.

Όσο για την τιμή, είναι λίγο «τσουχτερή». Το Anoris T i-Size, στην επίσημη ιστοσελίδα της CYBEX απ’ όπου μπορεί να το παραγγείλει ο οποιοσδήποτε, κοστίζει 749,95 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...