Η Abarth θέλει να διαλέξεις εσύ τα νέα της χρώματα

Η Abarth θέλει να πάρει μία πάρα πολύ σημαντική απόφαση για το μέλλον της, όμως αποφάσισε να ρωτήσει τους φίλους της σε όλο τον κόσμο και να κινηθεί με βάση την επιθυμία τους.

  • -
  • -

 Οι φίλοι της Abarth ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη χαρά στην πρωτοβουλία της μάρκας να ζητήσει τη γνώμη τους, για τη διαμόρφωση των μελλοντικών μοντέλων της μάρκας μέσω του προγράμματος “Abarth Performance Creators”. Στην πρώτη φάση περισσότεροι από 120.000 “Abarthisti” επέλεξαν τον ήχο που κατά τη γνώμη τους θα πρέπει να αποτελέσει τη σύνθεση του AVAS (του ηχητικού συστήματος προειδοποίησης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων), ενώ τώρα ήρθε η σειρά των χρωμάτων που θα ντύσουν τους «Σκορπιούς» του μέλλοντος.

Δύο πολύ δυναμικές αποχρώσεις που εκφράζουν το αγωνιστικό πνεύμα της μάρκας και δημιουργήθηκαν από το Abarth Style Center παλεύουν για την επικράτηση. Κοινό τους χαρακτηριστικό είναι ότι αντανακλούν την προσωπικότητα της μάρκας και των φανατικών της φίλων.

Abarth

Το πρώτο είναι το κίτρινο “Acid Yellow, ένα χρώμα του οποίου η βάση βρίσκεται στο DNA της μάρκας αποτελώντας τη βάση του σήματος της. Παράλληλα, οι σχεδιαστές το δημιούργησαν ώστε να τονίζει ακόμα περισσότερο την παρουσία ενός συμπαγούς σπορ αυτοκινήτου, το οποίο δεν θα περνά ποτέ απαρατήρητο στην πόλη ή στις γεμάτες στροφές διαδρομές των επαρχιακών δρόμων.

Το δεύτερο χρώμα, το μπλε “Poison Blue έχει επίσης τη βάση του στην αγωνιστική ιστορία της μάρκας και συγκεκριμένα στο θρυλικό 131 Rally, το οποίο πέρα από το δυναμισμό εκφράζει και τη μετάβαση στη νέα, εξηλεκτρισμένη εποχή της αυτοκίνησης.

Δείτε ακόμα: Στην Ελλάδα το Abarth 695 Tributo 131 Rally – Τιμή

Δύο ξεχωριστά χρώματα με έντονο χαρακτήρα, εκ των οποίων μόνο το ένα θα επικρατήσει μετά από την ψηφοφορία των φίλων της μάρκας μέσω των καναλιών κοινωνικής δικτύωσης της Abarth. Μέχρι στιγμής περισσότερα από 160.000 μέλη ανήκουν στην κοινότητα “Scorpionship” -όπου μπορεί κανείς να ενταχθεί δωρεάν πατώντας εδώ, ενώ σε παγκόσμια κλίμακα υπάρχουν περισσότερα από 90 επίσημα club φίλων της μάρκας σε 22 χώρες και 4 Ηπείρους.

Στο άμεσο μέλλον το πρόγραμμα “Abarth Performance Creators” θα επεκταθεί και σε περισσότερα χαρακτηριστικά που θα καθορίσουν τα Abarth του μέλλοντος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...