Αυτό είναι το πιο φθηνό MINI που πωλείται στην Ελλάδα - Πόσο κοστίζει;

Είναι στιλάτο, πληρώνει σε τέλη κυκλοφορίας μόλις 79 ευρώ και χάρη στις συμπαγείς διαστάσεις του θεωρείται ιδανικό για κίνηση στην πόλη.

  • -
  • -

Στην γκάμα της MINI υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα μοντέλα. Τα Cooper και Countryman είναι τα πιο δημοφιλή, με βάση τα απόλυτα νούμερα πωλήσεων. Αν επιθυμείς όμως να αγοράσεις ένα καινούριο αυτοκίνητο της βρετανικής φίρμας δίνοντας περίπου 20.000 ευρώ, τότε το One είναι αυτό που ξεχωρίζει.

Με βάση τον επίσημο τιμοκατάλογο της εταιρείας, το τρίθυρο One είναι το πιο φθηνό MINI που πωλείται αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα. Κοστίζει 20.200€ και τροφοδοτείται από τον τρικύλινδρο 1.5 Twin Power Turbo κινητήρα απόδοσης 102 hp, ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο. Επιταχύνει ως τα 0-100 km/h σε 10,3 sec και η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 193 km/h.

mini

Είναι ιδανικό για καθημερινές μετακινήσεις μέσα στην πόλη, καθώς διακρίνεται για την ευελιξία και τη σχετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Καίει κατά μέσο όρο 5,4 – 5,9 lt ανά 100 km και οι εκπομπές ρύπων με βάση τον κύκλο WLTP είναι στα 122 gr/km, με τον ιδιοκτήτη να πληρώνει σε τέλη κυκλοφορίας 79,3 ευρώ.

Στάνταρ η οθόνη αφής 8,8 ιντσών

Το τρίθυρο One εξοπλίζεται από τη βασική έκδοση με το έξυπνο σύστημα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 8,8" και τις υπηρεσίες MINI Connected. Χάρη στην πληθώρα επιλογών για χρώματα και στοιχεία εξοπλισμού, μπορεί ο καθένας να το διαμορφώσει σύμφωνα με τα γούστα του.

Διαβάστε επίσης: Πότε θα παρουσιαστεί το νέο MINI

Στο εσωτερικό μπορούν να φιλοξενηθούν έως τέσσερις επιβάτες, με αρκετές παραχωρήσεις είναι η αλήθεια για τους πίσω. Όσο για τον χώρο αποσκευών, ανέρχεται στα 211 lt.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...