Υβριδικό B-SUV με μηδενικά Τέλη και τιμή κάτω από 20.000 € - Ποιο είναι;

Με αποδοτικό κινητήρα 100 ίππων και τόσο πλούσιο εξοπλισμό αποτελεί μία από τις εκλεκτές ευκαιρίες την σημερινής αγοράς

  • -
  • -

Για πολλούς επίδοξους αγοραστές πλέον, η αναζήτηση ενός καινούργιου μοντέλου έχει αρχίζει να φαντάζει αδύνατη δυστυχώς και όχι αδίκως. Οι τιμές όχι μόνο στα καύσιμα και τα αναλώσιμα, αλλά και στα ίδια τα αυτοκίνητα έχουν πάρει την ανηφόρα εδώ και καιρό, με την αγορά των μεταχειρισμένων να μοιάζει μονόδρομος. Ευτυχώς που υπάρχουν και μερικές εκλεκτές και τίμιες επιλογές, σαν αυτή που έχουμε διαλέξει σήμερα και κρατούν το ενδιαφέρον του κοινού για νέα μοντέλα σε υψηλό επίπεδο.

Όντας μέλος ίσως της πιο ανταγωνιστικής κατηγορίας σε ολόκληρη την αυτοκινητοβιομηχανία το έργο του να αναδειχθεί ανάμεσα στους υπόλοιπους συμμετέχοντες της κλάσης δεν είναι καθόλου εύκολο. Χάρη όμως στο πακέτο που προσφέρει σε μία τόσο χαμηλή τιμή είναι αδύνατο να μην το θεωρείς φαβορί ως μία από τις πιο λογικές επιλογές.

Ξεκινάμε από το γεγονός ότι εξοπλίζεται με αποδοτικό 1.000άρη μοτέρ 100 ίππων, το οποίο συνδυάζεται μάλιστα και με υβριδικό σύστημα 48V. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όχι μόνο να προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις χάρη στην compact φύση του μοντέλου, αλλά και εξαιρετική οικονομία με την κατανάλωση να βρίσκεται μόλις στα 5,2 lt/100km, ενώ τα 119 gr/km εκπομπών CO2 απαλλάσσουν τον ιδιοκτήτη και από το άγχος των Τελών Κυκλοφορίας.

Από πλευράς άνεσης, παρά το γεγονός ότι το συνολικό μήκος δεν ξεπερνά τα 4,1 μέτρα, το μεταξόνιο των 2.580 mm χαρίζει άπλετο χώρο στους επιβάτες τόσο της πρώτης όσο και της δεύτερης σειράς καθισμάτων. Ο χώρος αποσκευών των 355 lt βρίσκεται σε ένα αρκετά καλό επίπεδο συγκριτικά με την κατηγορία. Φυσικά πολυτέλειες όπως φώτα τεχνολογίας LED, κάμερα οπισθοπορίας και άλλα δίνουν το «παρών».

Πόσο κοστίζουν όμως όλα αυτά; Παραδόξως κάτω από 20.000 ευρώ! 19.540 για την ακρίβεια. Ποιο μοντέλο καταφέρνει να προσφέρει τόσα σε τόσο χαμηλή τιμή; Ακούει στο όνομα Kia Stonic και πιο συγκεκριμένα στην έκδοση 1.0Τ GL Optimum iMT 48V Hybrid. Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε όλη την διαθέσιμη γκάμα του μοντέλου.

Διαβάστε εδώ την δοκιμή του ίδιου συνόλου στην έκδοση GT Line.

stonic

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...