Το SUV του Μακρόν δεν είναι σαν τα άλλα - Τι διαφορετικό έχει;

Ο πρόεδρος της Γαλλίας έχει επιλέξει για τις μετακινήσεις του μια πολύ σπέσιαλ έκδοση του πολυτελούς SUV της DS.

  • -
  • -

Ως ο ανώτατος άρχων της χώρας του, ο Εμανουέλ Μακρόν έχει επιλέξει ένα μοντέλο το οποίο διακρίνεται για την πληθωρικότητα, το δυναμικό στυλ και την άνεση. Φυσικά, το αυτοκίνητο είναι γαλλικής προελεύσεως, τοποθετείται στην κορυφή της κατηγορίας των C–SUV και ανήκει στην DS Automobiles.

O Εμανουέλ Μακρόν μετακινείται με το DS 7 Crossback E-Tense 300, ένα plug-in hybrid όχημα που αποδίδει 300hp και μέγιστη ροπή 520 Nm, διαθέτει τετρακίνηση και ένα drive-by-wire αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων (ΕΑΤ8). Συνολικά επιτυγχάνει μέση αυτονομία της τάξεως των 58 km (μέτρηση WLTP) σε λειτουργία μηδενικών εκπομπών.

Aυτό το DS 7 δεν το διαπερνά ούτε πολυβόλο

Το συγκεκριμένο DS 7 κατασκευάστηκε αποκλειστικά για τον Γάλλο πρόεδρο. Ονομάζεται Elysee και ουσιαστικά πρόκειται για μια ειδικά τροποποιημένη εκδοχή του premium SUV, με μεγαλύτερο μεταξόνιο κατά 200 mm και μήκος που αγγίζει τα 4,8 m. Το αυτοκίνητο έχει δεχθεί τις απαραίτητες ενισχύσεις προκειμένου να προφυλάξει τον κύριο Μακρόν σε περίπτωση τρομοκρατικής ενέργειας. Εκτός από αλεξίσφαιρο, φέρει φάρο, σειρήνα, σύστημα πυρόσβεσης και ειδικό σύστημα ασφάλισης της καμπίνας πίσω.

Διαβάστε τη δοκιμή του DS 7 Crossback E-Tense 225 

elysee

Πιστοποιημένο με ένα από τα υψηλότερα επίπεδα θωράκισης, είναι ικανό να προστατεύσει τον πρόεδρο από διαφόρων ειδών επιθέσεις, είτε αναφερόμαστε σε πολυβόλα, είτε σε χημικά. Προφανώς και η προσθήκη του αλεξίσφαιρου εξοπλισμού έχει αυξήσει σημαντικό το βάρος, αλλά η ασφάλεια έχει μεγαλύτερη σημασία από τις επιδόσεις.

Πλήρως εξατομικευμένο είναι και το εσωτερικό, ώστε ο 45χρονος πολιτικός κι ένας από τους ισχυρότερους ανθρώπους της Ευρώπης να μπορεί να μετακινείται άνετα από τα Ηλύσια Πεδία έως την οικία του ή τα ραντεβού του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...