Χάρτες Google: Τιμές διοδίων, φανάρια, Stop και άλλα νέα χαρακτηριστικά

Οι χάρτες της Google είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιεί η συντριπτική πλειοψηφία των οδηγών όταν χρειάζεται καθοδήγηση για μία διαδρομή. Με τη νέα αναβάθμιση θα γίνουν ακόμα πιο λειτουργικοί.

  • -
  • -

Με το Google Maps να παίζει βασικό ρόλο στην εύρυθμη λειτουργία των δρόμων καθημερινά σε πάρα πολλές χώρες του κόσμου, κάθε αλλαγή προς το καλύτερο είναι ευπρόσδεκτη.

Πρώτη αλλαγή-Η τιμή των διοδίων

Το πρώτο και ίσως το σημαντικότερο από τα νέα χαρακτηριστικά που οι χρήστες θα δουν να προστίθενται είναι η τιμή των διοδίων. Όταν κάποιος θα βάζει τη διαδρομή που θέλει να ακολουθήσει και αυτή θα περιλαμβάνει διόδια, η εφαρμογή δε θα τον ενημερώνει μόνο για την ύπαρξή τους, αλλά και για το κόστος που θα χρειαστεί να πληρώσει. Έτσι ο οδηγός θα ξέρει εκ των προτέρων ποιο είναι το ποσό που θα κληθεί να δώσει, έχοντας έτσι την ευκαιρία να κάνει καλύτερο προγραμματισμό του ταξιδιού του.

Δείτε ακόμαΟι 7 εφαρμογές για Android Auto που πρέπει να έχεις

Δεύτερη αλλαγή-Φανάρια και STOP

Εκτός από την τιμή των διοδίων, στη νέα μεγάλη αναβάθμιση των χαρτών θα υπάρχουν κι άλλες προσθήκες. Μία από αυτές είναι ότι θα αυξηθεί σημαντικά η λεπτομέρεια της απεικόνισης, καθώς ο οδηγός θα μπορεί να δει πού υπάρχουν φανάρια, αλλά και οι πιο σημαντικές από τις πινακίδες όπως είναι εκείνη του STOP. Μπορεί οι κάτοικοι μιας περιοχής να ξέρουν πού βρίσκονται αυτά τα σημεία προσαρμόζοντας ανάλογα την οδήγησή τους, όμως όταν κάποιος περνάει από ένα μέρος πρώτη φορά, αυτό θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο.

Google Maps

Τρίτη αλλαγή-Πλάτος δρόμου, ακόμα και σχήμα κτιρίων

Μία ακόμα αλλαγή που θα δουν οι χρήστες της εφαρμογής, κυρίως στις πιο μεγάλες πόλεις, είναι ότι θα προβάλλονται χαρακτηριστικά όπως το πλάτος του δρόμου ή ακόμα και το σχήμα των κτιρίων, κάνοντας έτσι την πλοήγηση ακόμα πιο ξεκούραστη και ασφαλή, ειδικά κατά τις νυχτερινές ώρες.

Οι αλλαγές θα εφαρμοστούν αρχικά σε επιλεγμένες χώρες και σταδιακά θα επεκταθούν σε περισσότερες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...