Παραλύει το κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη! Τι να προσέξεις

Μεγάλα προβλήματα αναμένονται στην κίνηση των οχημάτων την Τετάρτη, λόγω των κινητοποιήσεων της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

  • -
  • -

Οι ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κήρυξαν 24ωρη απεργία για την Τετάρτη 6 Απριλίου, με κύριο σύνθημα «ο μισθός δε φτάνει, ο λογαριασμός δε βγαίνει». Στο πλαίσιο αυτών των κινητοποιήσεων η ΓΣΕΕ θα πραγματοποιήσει στις 11:00 συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος, ενώ το κέντρο της πόλης θα επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο από δεύτερη συγκέντρωση που θα γίνει στο Σύνταγμα την ίδια ώρα, με διοργανωτή το ΠΑΜΕ.

Απεργία

Όσον αφορά τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, προς το παρόν συμμετοχή στις κινητοποιήσεις έχουν δηλώσει τα λεωφορεία με στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 09:00 και από τις 21:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας. Ωστόσο, η αποκατάσταση των δρομολογίων αναμένεται να γίνει μεταξύ 09:30-10:00, ενώ το βράδυ τα λεωφορεία θα αρχίσουν να αποσύρονται σταδιακά από τις 20:00.

Δείτε ακόμα: Έκαναν 17.000 παραβάσεις σε έναν μήνα – Σε ποια περιοχή της Ελλάδας

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση για τα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς, όμως είναι πιθανό να υπάρξουν και σε αυτά ανάλογες δράσεις.

Τι να προσέξεις

Οι κινητοποιήσεις της Τετάρτης σε συνδυασμό με τις δύο συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας αναμένεται να κάνουν δύσκολη την κίνηση των οδηγών, οι οποίοι θα πρέπει να αποφύγουν να περάσουν από το κέντρο εφόσον αυτό είναι εφικτό. Επιπλέον, αναμένεται να υπάρχει αυξημένο κυκλοφοριακό πρόβλημα και στους υπόλοιπους δρόμους της πόλης, με αποτέλεσμα να απαιτείται περισσότερος χρόνος για τις μετακινήσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...