Ουκρανία: Οδηγοί κάνουν σλάλομ ανάμεσα σε νάρκες [video]

Αυτά που συμβαίνουν στην Ουκρανία μόνο σε ταινίες του Hollywood τα έχουμε δει οι υπόλοιποι.

  • -
  • -

Στην Ουκρανία, οι άνθρωποι βιώνουν το απόλυτο χάος. Τα ρωσικά στρατεύματα έχουν προκαλέσει ανυπολόγιστες καταστροφές και οι πολίτες κυριολεκτικά ζουν το κάθε λεπτό μεταξύ ζωής και θανάτου.

Τρανό παράδειγμα το παρακάτω βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα η βρετανική Sun. Οι Ρώσοι έχουν τοποθετήσει νάρκες σε κεντρικές οδικές αρτηρίες, με τους Ουκρανούς αμάχους να επιχειρούν να περάσουν από τους δρόμους, κάνοντας σλάλομ ανάμεσα από τα θανατηφόρα αυτά όπλα.

Το βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου και προκαλεί αποτροπιασμό για τις ενέργειες των Ρώσων είναι από αυτοκινητόδρομο στην πόλη Borodyanka, λίγο έξω από το Κίεβο. Οι οδηγοί, ένας μετά τον άλλο, ξεκινούν την πορεία θανάτου, γνωρίζοντας πως οποιοδήποτε λάθος μπορεί να τους στοιχίσει τη ζωή.

Διαβάστε επίσης: Πώς ο Ζελένσκι ανάγκασε τη Renault να κλείσει το εργοστάσιο στη Ρωσία

Τα αυτοκίνητα περνούν πάνω από τις νάρκες με όσο το δυνατόν χαμηλότερη ταχύτητα. Σε περίπτωση που ένας από τους τροχούς ακουμπήσει μια νάρκη, τότε θα τιναχθούν τα πάντα στον αέρα. Οι άμαχοι το γνωρίζουν, αλλά δεν έχουν άλλη επιλογή. Η φυγή προς τα σύνορα είναι η μόνη διέξοδος γι΄αυτούς και τις οικογένειές τους.

Δείτε το απίστευτο βίντεο

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...