Πετάει, πετάει… το Tesla! [videos]

Ξεκίνησε για χαβαλέ, αλλά κατέληξε σε καταστροφή. Ευτυχώς κανείς δεν χτύπησε, εκτός από το Tesla Model S Plaid που διαλύθηκε.

  • -
  • -

Πολλοί έχουν υποστηρίξει ότι το internet και τα viral videos έχουν… καταστρέψει κόσμο. Βλέποντας το βίντεο με αυτό το Tesla Model S Plaid δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε απόλυτα! Ο οδηγός του θέλησε να κάνει ένα παρακινδυνευμένο άλμα σε ένα δρόμο του Λος Άντζελες με απότομη αλλαγή κλίσης. Η ανηφόρα τελειώνει, ακολουθεί μια λεπτή λωρίδα «ισώματος» και στη συνέχεια, ξεκινάει απότομη κατηφόρα. Τι καλύτερο από το να πάρεις φόρα και να κάνεις άλμα;

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το Tesla Model 3 Performance

Ο οδηγός του πανίσχυρου ηλεκτρικού σεντάν με τους 1.020 ίππους αποφάσισε να πάρει λίγη περισσότερη φόρα από αυτή που χρειαζόταν. Το αποτέλεσμα; Σκέτη καταστροφή. Έσκασε πολύ απότομα, τράκαρε πάνω σε κάτι κάδους και κατέληξε πίσω από ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Το βίντεο στο λογαριασμό του γνωστού YouTuber, Alex Choi, δείχνει όλη την ιστορία από την αρχή. Ο ιδιοκτήτης του Model S ήταν πριν σε μια συνάντηση ιδιοκτητών αυτοκινήτων Tesla και «του ήρθε» η φαεινή ιδέα.

Στα πρώτα πέντε λεπτά του βίντεο μπορείτε να δείτε ακριβώς πως ξεκίνησε και πως κατέληξε η ιστορία, μαζί με τις εικόνες από το διαλυμένο αυτοκίνητο. Οι εξωτερικές ζημιές είναι πολύ μεγάλες, όλοι οι αερόσακοι άνοιξαν και βέβαια, καταστράφηκαν οι αναρτήσεις από τη βίαια επαφή με το έδαφος. Ευτυχώς, όπως αναφέρεται, δεν χτύπησε κανείς. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι η αστυνομία του Λος Άντζελες επικήρυξε τον οδηγό του Tesla και προσφέρει αμοιβή 1.000 δολάρια σε όποιον δώσει στοιχεία που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του.

Στο συγκεκριμένο σημείο του Λος Άντζελες έχει προσπαθήσει ακόμη ένας οδηγός με Tesla να κάνει το ίδιο πράγμα. Παρακινδυνευμένο και απαράδεκτο να το κάνεις σε δημόσιο δρόμο, τουλάχιστον όμως, εκείνος κατάφερε να «προσγειώσει» το Model X με επιτυχία και να μην τρακάρει. Προφανώς επειδή είχε πάρει λιγότερη φόρα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...