Υβριδικό οικογενειακό χωρίς τέλη κυκλοφορίας που καίει 4,5 lt/100 km – Ποιο είναι;

Με αποδεδειγμένη αξιοπιστία και εγγύηση 11 ετών για την μπαταρία, έρχεται για να δώσει αμέτρητες ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές.

  • -
  • -

Τα οικογενειακά αυτοκίνητα έχουν πολύ συγκεκριμένα κουτάκια που πρέπει να «τικάρουν» και λίγα καταφέρνουν να είναι τόσο πλήρη όσο η Toyota Corolla. Το αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις σε όλο τον πλανήτη καταφέρνει να μένει επίκαιρο όσο η τεχνολογία προχωράει, ενώ στις υβριδικές του εκδοχές, απαντά στο μεγαλύτερο πλήγμα των ημερών: τις εξαιρετικά υψηλές τιμές της βενζίνης.

Πλέον, διατίθεται σε φρεσκαρισμένη εκδοχή, έχοντας ανανεωθεί σε πολλά, βασικά σημεία. Η γκάμα αποτελείται από δύο μηχανικά σύνολα. Το πρώτο είναι ένα υβριδικό με ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1.8 λίτρων και 140 ίππους, ενώ υπάρχει ακόμη ένα υβριδικό, με ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 2.0 λίτρων και απόδοση στους 196 ίππους.

Όλες οι εκδόσεις απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής τελών κυκλοφορίας. Η κατανάλωση καυσίμου βρίσκεται μεταξύ 4,5 και 4,9 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και για τους… δύσπιστους, υπάρχει εγγύηση 11 ετών για την μπαταρία, εκτός της στάνταρ εγγύησης των 6 ετών για τα βασικά μέρη του αυτοκινήτου που συνοδεύει όλα τα Toyota. Άλλωστε με το όνομα της εταιρείας να είναι συνώνυμο της αξιοπιστίας, δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να το αμφισβητήσει. 

Δείτε ακόμη: Οι 5 βασικές αλλαγές της ανανεωμένης Toyota Corolla facelift 2023

Οι τιμές των αποκλειστικά υβριδικών και αυτόματων εκδόσεων ξεκινούν από τις 28.470 €. Όσοι θέλουν πιο… παραδοσιακή εμφάνιση, μπορούν να στραφούν στην κλασική, τετράθυρη σεντάν εκδοχή της Corolla, ενώ εκείνοι που ζητούν περισσότερους χώρους με πρακτικότητα, αλλά και δυναμική εικόνα, θα διαλέξουν την έκδοση Touring Sports (station wagon) με τον αχανή χώρο αποσκευών των 596 λίτρων. Να πούμε ότι το σεντάν προσφέρεται και με έναν ατμοσφαιρικό τρικύλινδρο 1.500άρη, χωρίς υβριδικό σύστημα και με 125 ίππους, με αρχική τιμή 21.170 €.

Για να δείτε όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων της Toyota Corolla Hatchback, πατήστε εδώ. Αν θέλετε να δείτε και για τη Sedan εκδοχή της Corolla, μπορείτε να πατήσετε εδώ, ενώ αν είστε από εκείνους που οι χώροι και η πρακτικότητα είναι απόλυτη προτεραιότητα, δείτε περισσότερα εδώ για την Corolla TS

Τέλος, εδώ μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή της νέας Corolla στην υβριδική έκδοση με τον 1.8 των 140 ίππων και το σπορτίφ πακέτο εξοπλισμού GR Sport.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...