Δες τι μπορεί να συμβεί αν κάνεις σφήνες στον δημόσιο δρόμο [video]

Η επιθετική οδήγηση και ειδικά σε συνθήκες έντονης κυκλοφορίας πληρώνεται ακριβά.

  • -
  • -

Βιαστικός, ανυπόμονος ή απλά ανόητος; Η απάντηση είναι προφανής για τον οδηγό που πρωταγωνιστεί στο παρακάτω βίντεο. Όπως φαίνεται από τα πλάνα, ο ιδιοκτήτης του Mitsubishi Lancer Evolution VII δεν δίνει καμία σημασία στην οδική ασφάλεια.

Αδιαφορώντας πλήρως για τους υπόλοιπους χρήστες του οδικού δικτύου, κινείται με ταχύτητα εν μέσω αυξημένης κίνησης. Πραγματοποιεί επικίνδυνους ελιγμούς, προσπερνώντας τα οχήματα που προπορεύονται μία από αριστερά και μία τη κεντρική λωρίδα.

Σε ένα σημείο ωστόσο, πέφτει απότομα στα φρένα. Ένα λευκό Astra βρίσκεται παρκαρισμένο αριστερά και στη μεσαία λωρίδα κινείται ένα μπλε Ford Fiesta. Προσπαθεί να μπει σφήνα ανάμεσά τους, αλλά δεν υπάρχει χώρος. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη.

Δείτε επίσης: Ατύχημα στη Formula 1. Κινδύνευσε κριτής!

Τρακάρει πρώτα στο Astra και στη συνέχεια παρασύρει το Fiesta. Ένας πεζός τινάζεται έντρομος. Οι υπόλοιποι οδηγοί φρενάρουν απότομα. Mitsubishi και Ford ακινητοποιούνται λίγα μέτρα παρακάτω. Ο οδηγός του Evo ανοίγει την πόρτα και βγαίνει έξω. Το βίντεο διακόπτεται, οπότε δεν έχουμε άποψη για το τι συνέβη αργότερα. Το ευτύχημα είναι πως κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Είναι αυτονόητο πως ο οδηγός του Lancer Evolution VII ευθύνεται αποκλειστικά για το ατύχημα. Η αστυνομία του Σίδνεϋ στην Αυστραλία έχει στα χέρια της το υλικό από τα πλάνα. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι βαριές και πιθανότατα θα αργήσει πολύ να πιάσει τιμόνι στα χέρια του.  Επίσης, θα αναγκαστεί να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να καλύψει τις ζημιές που προκάλεσε.

Δείτε το βίντεο από το ατύχημα

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...