Top 10 Μοντέλα 6-12 Μαρτίου

Top 10 Μοντέλα 6-12 Μαρτίου

Δεύτερη εβδομάδα σερί με το ιαπωνικό SUV στην κορυφή

  • -
  • -

Ένα νέο σερί μας επιφύλασσε αυτή η εβδομάδα για το καθιερωμένο Top 10. Το Suzuki Vitara συνεχίζει να βρίσκεται στην 1η θέση της λίστας με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού του GOCAR. Το Toyota Yaris Cross θα πρέπει να αρκεστεί  για ακόμη ένα 7ήμερο στην δεύτερη θέση. Το Suzuki S-Cross χάνει την 3η θέση μετά την εντυπωσιακή άνοδο που σημείωσε το Dacia Duster, το οποίο βρέθηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου. C-SUV της Suzuki έρχεται στο νούμερο 4, ενώ το Peugeot 2008 κλείνει την πρώτη 5άδα.

Το Hyundai Tucson κατρακύλησε στην 6η θέση με το Nissan Qashqai να ακολουθεί και το Hyundai Kona στο νούμερο 8. Πίσω τους τα Toyota Yaris και CUPRA Formentor καταλαμβάνουν τις τελευταίες θέσεις της λίστας, με το ισπανικό crossover να εκτοπίζει το Ford Puma από την λίστα του Top 10 μετά από μήνες εμφανίσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...