Γέφυρα παραλίγο να καταπιεί αυτοκίνητο – Δείτε το αγχωτικό video

Το αυτοκίνητο παγιδεύτηκε στη γέφυρα λίγο πριν αυτή ανοίξει και το… κακό δεν άργησε να συμβεί. Ευτυχώς, γλίτωσε από τα χειρότερα.

  • -
  • -

Στις γέφυρες που ανοίγουν, οι χειριστές πρέπει να τερματίζουν τη ροή των οχημάτων με τις ειδικές μπάρες και μετά, αφού βεβαιωθούν ότι όλα είναι εντάξει, να ενεργοποιούν το μηχανισμό. Στη Φλόριντα των ΗΠΑ ένα Honda Accord πέρασε τελευταία στιγμή κάτω από τις μπάρες και βρέθηκε μέσα στο χώρο της γέφυρας. Σαν να λέμε δηλαδή, στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή!

Με το εμπρός τμήμα του αυτοκινήτου να βρίσκεται στο σταθερό μέρος του οδοστρώματος, αλλά τους τροχούς να πατούν ακόμη στο τμήμα που ανεβαίνει, το Honda Accord πραγματοποίησε ένα περίεργο… ακροβατικό όταν ο χειριστής ενεργοποίησε το μηχανισμό ανύψωσης της γέφυρας. Ο οδηγός του κατάλαβε τι γίνεται, αλλά πλέον ήταν αργά και δεν μπορούσε να απομακρύνει το αυτοκίνητο από το σημείο.

Δείτε ακόμη: Αυτοκίνητο με όλη την οικογένεια μέσα, πέφτει από γέφυρα! [video]

Αν είχε σταματήσει πιο μπροστά τότε δεν θα είχε πρόβλημα ή τουλάχιστον, δεν θα είχε τόσο μεγάλο πρόβλημα. Πάντως ήταν και τυχερός ανάμεσα στην ατυχία του αφού δεν τραυματίστηκε, ενώ και το αυτοκίνητο δεν έπαθε μεγάλες ζημιές, από ότι φαίνεται. Μόλις έληξε το περιστατικό, έφυγε οδηγώντας από το σημείο. Εκείνος που… την πλήρωσε όμως, ήταν ο χειριστής της γέφυρας για την απροσεξία του.

To Honda Accord μπήκε στη γέφυρα πριν οι μπάρες κλείσουν -όπως φαίνεται και από το σχετικό βίντεο- οπότε δεν μπορούν να του αποδοθούν ευθύνες. Ο χειριστής όμως, όφειλε να ελέγξει αν υπάρχει κάποιος πάνω στη γέφυρα πριν την ανοίξει. Αν και το δωμάτιο ελέγχου ήταν πολύ κοντά στο μέρος που σταμάτησε το ασημί Honda, ο χειριστής υποστήριξε ότι δεν μπορούσε να το δει, αν και έκανε οπτικό έλεγχο. Δεν τον πίστεψαν όμως και τελικά, απολύθηκε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...