Αναβάθμιση για το CUPRA Leon e-Hybrid - Δείτε όλες τις αλλαγές

Ακόμη πιο πλήρεις γίνονται οι plug-in hybrid εκδόσεις του Cupra Leon, τόσο στην πρόταση των 204 ίππων, όσο και στην ισχυρότερη με τους 245 ίππους.

  • -
  • -

Η οδηγική απόλαυση και η αίσθηση ενός σπορ μοντέλου συνδυάζεται και με την plug-in hybrid τεχνολογία στην γκάμα της CUPRA. Οι άνθρωποι της φίρμας με το Leon e-Hybrid προσφέρουν επιδόσεις μαζί με χαμηλή κατανάλωση και ρύπους, ενώ στην ανανεωμένη του εκδοχή, η πρότασή τους γίνεται ακόμη πληρέστερη. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο υβριδικές εκδόσεις του CUPRA Leon, με τους 204 ή τους 245 ίππους, έρχονται με κάποιες αναβαθμίσεις.

Η απόσταση από το έδαφος μειώθηκε κατά 25 χιλιοστά για καλύτερη αεροδυναμική αλλά και βελτιωμένη οδική συμπεριφορά χάρη στο κέντρο βάρους που μετακινήθηκε χαμηλότερα. Παράλληλα, οι υβριδικές εκδόσεις πλέον μπορούν να συνδυαστούν προαιρετικά με φρένα της Brembo και θα είναι διαθέσιμες σε δύο εκδόσεις, την CUPRA και την VZ Cup. Η δεύτερη περιλαμβάνει τα καθίσματα CUPBucket σε μαύρο ή σκούρο μπλε χρώμα.

Δείτε ακόμη: Οδηγούμε το CUPRA Leon e-Hybrid 245 PS 

Έχουν τοποθετηθεί χαμηλότερα για να προσφέρουν ακόμη καλύτερη θέση οδήγησης και παράλληλα, να δώσουν περισσότερη άνεση στις καθημερινές μετακινήσεις. Να αναφέρουμε επίσης ότι με τα φρένα της Brembo έχουμε μεγαλύτερους αεριζόμενους δίσκους εμπρός με διάμετρο 370 mm με τετραπίστονες δαγκάνες και αλλάζει το κάμπερ των τροχών για καλύτερη οδική συμπεριφορά. Οι αναβαθμίσεις των υβριδικών εκδόσεων για το CUPRA Leon e-Hybrid ισχύει τόσο για την πεντάθυρη hatchback έκδοση, όσο και για το πιο πρακτικό Sportstourer.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...