Σχολική τροχονόμος σώζει μαθήτρια τελευταία στιγμή (video)

Ρισκάροντας την ίδια της τη ζωή, η σχολική τροχονόμος γλυτώνει το παιδί κυριολεκτικά στο εκατοστό.

  • -
  • -

Ηρωίδα χαρακτηρίζουν την Annette Goodyear στο Μέριλαντ των ΗΠΑ και όχι άδικα. Εκτελώντας χρέη σχολικού τροχονόμου, η δόκιμη αστυνομικός, έσωσε μια μαθήτρια από σοβαρό τραυματισμό, πέφτοντας η ίδια στις ρόδες του αυτοκινήτου πλησίαζε με μεγάλη ταχύτητα.

Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα η τροχονόμος να σηκώνει το χέρι στην οδηγό που πλησιάζει προκειμένου να μειώσει ταχύτητα και να ακινητοποιήσει το όχημα. Θεωρώντας πως η οδηγός θα υπακούσει στην εντολή, η μαθήτρια περνά τη διάβαση μπροστά από το σχολείο.

Διάβασε ακόμη: Ξέρεις τι ορίζει ο νόμος για τους πεζούς

Η οδηγός ωστόσο δεν αφήνει το πόδι από το γκάζι. Μόλις το αντιλαμβάνεται η κυρία Goodyear, χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά, σπρώχνει το παιδί για να το σώσει. Το όχημα χτυπά την ίδια και την πετάει στην άσφαλτο.

Η μαθήτρια σοκάρεται και σπεύδει να δει αν η τροχονόμος είναι καλά. Η οδηγός βγαίνει από το αυτοκίνητο, με την κυρία Goodyear να παραμένει ξαπλωμένη στο οδόστρωμα. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς να έχει κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Όσο για την οδηγό, αντιμετωπίζει αρκετές κατηγορίες, όπως επικίνδυνη οδήγηση και πρόκληση σωματικών βλαβών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...