Kia Sportage 2022: Δείτε σε Video τις πανοραμικές οθόνες 12,3"

Το νέο κορεατικό SUV διαθέτει όλα όσα επιθυμεί ο αγοραστής, με τις οθόνες στο ταμπλό να κλέβουν την παράσταση.

  • -
  • -

Πλήρως συνδεδεμένο, με πρόσβαση στις πιο πρόσφατες ενημερώσεις λογισμικού και χαρτών που γίνονται over-the-air. Πλοήγηση online με ειδοποιήσεις κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, πληροφορίες για τιμές καυσίμων σε κοντινά πρατήρια καθώς και μετεωρολογικές προβλέψεις. Εργονομική κεντρική κονσόλα, θέση για ασύρματη φόρτιση smartphone και θύρες USB.

Η Kia έχει εφοδιάσει το νέο Sportage με πληθώρα εφαρμογών και λειτουργιών, που ελέγχονται εύκολα και γρήγορα από δύο κυρτές οθόνες υψηλής ευκρίνειας 12,3 ιντσών έκαστος. Αυτές οι οθόνες βρίσκονται στο επίκεντρο, προσφέροντας μια σχεδόν κινηματογραφική εμπειρία.

sportage1

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων αποτελείται από οθόνη υγρών κρυστάλλων τελευταίας τεχνολογίας και η οθόνη στο κέντρο του ταμπλό, παρέχει πλήρη πρόσβαση στο infotainment, στις υπηρεσίες συνδεσιμότητας, στα apps και στο κέντρο ελέγχου του οχήματος.  

Δείτε εδώ τις τιμές του Kia Sportage

Ένα σύστημα κλιματισμού τριών ζωνών επιτρέπει στους εμπρός όσο και στους πίσω επιβάτες να προσαρμόζουν τη θερμοκρασία του εσωτερικού για βελτιωμένη άνεση. Επίσης, εξαιρετικός είναι και ο ήχος surround χάρη στο ηχοσύστημα Harman Kardon.

Τα χρώματα, τα υλικά και τα σχέδια για τα καθίσματα και τις επενδύσεις έχουν επιλεγεί με βάση τις απαιτήσεις των Ευρωπαίων οδηγών. Φυσικά, δεν λείπει ο ατμοσφαιρικός φωτισμός και το στάνταρ ηλεκτρικό χειρόφρενο σε όλες τις εκδόσεις. Οι αεραγωγοί με την ξεχωριστή σχεδίαση και εμπνευσμένοι από το αλουμίνιο καθώς και η χαρακτηριστική διακοσμητική λωρίδα που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του ταμπλό και στις επενδύσεις των θυρών προσδίδουν στο Sportage μια πολυτελή εικόνα.

sportage1

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...