Ποιο είναι το «Πιο όμορφο αυτοκίνητο του 2022»;

Το δυναμικό και πολυτελές οικογενειακό απέσπασε τον τίτλο του ομορφότερου αυτοκινήτου της χρονιάς, στο 37ο Festival Automobile International.

  • -
  • -

Το DS 4 είναι ένα νέο premium μοντέλο του C Segment, με πολύ επιβλητική παρουσία, το οποίο μπορεί να καυχιέται ότι είναι το Πιο όμορφο αυτοκίνητο του 2022. Αυτό τον τίτλο του χάρισε η κριτική επιτροπή του 37ου Festival Automobile International, στο Παρίσι. Είναι ο 7ος τίτλος που κατακτά η DS Automobiles στο συγκεκριμένο θεσμό, αφού μεταξύ άλλων έχει βραβευτεί το εσωτερικό του DS 7 Crossback ως το Πιο όμορφο εσωτερικό του 2018, το DS 3 Aero Sport Lounge ως  Πιο όμορφο πρωτότυπο του 2021 κ.ά.

Το νέο DS 4 αποτελεί τέκνο του DS Design Studio Paris. Ο Thierry Metroz, Διευθυντής Σχεδιασμού της DS Automobiles, δήλωσε σχετικά: «Αντλώντας έμπνευση από το επίσης βραβευμένο πρωτότυπο DS Aero Sport Lounge, η μορφή του DS 4 είναι μοναδική στην κατηγορία, με πρωτόγνωρες αναλογίες. Η σιλουέτα του είναι αθλητική, πολύ μυώδης, και πατά σε πολύ μεγάλους τροχούς. Είναι ταυτόχρονα αεροδυναμική, αποδοτική και χαρισματική».

Υπενθυμίσουμε ότι το DS 4, το οποίο ήδη πωλείται στη χώρα μας, διατίθεται σε σπορ, δυναμική εκδοχή Performance Line, αλλά και σε έκδοση Cross, με μία σειρά από στοιχεία που ενισχύουν τον crossover χαρακτήρα του. Η γκάμα ξεκινάει με τον 1.2 PureTech και τον 1.5 BlueHDi, αμφότεροι με 130 ίππους, και φτάνει ως τους 225 PS των εκδόσεων plug-in hybrid.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το νέο DS 4

DS4

DS4

DS4

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...