Τζίγγερ-Στεφανής, ξανά μαζί 30 χρόνια μετά [video]

Το ελληνικό πλήρωμα που ξεσήκωνε τα πλήθη στα Ράλι Ακρόπλις πριν από 30 χρόνια, βρίσκεται και πάλι σε αγωνιστικό αυτοκίνητο.

  • -
  • -

Ένας από τους πιο επιτυχημένους οδηγούς ράλι στην ιστορία των ελληνικών αγώνων, ο Τζίγγερ, κατά κόσμον Γιάννης Βαρδινογιάννης, συναντά το αγωνιστικό... έτερον ήμισύ του, τον Κώστα Στεφανή.

Ως δίδυμο οδηγού και συνοδηγού, Τζίγγερ και Στεφανής έγραψαν ιστορία, κατακτώντας επί 6 συνεχόμενα χρόνια το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι, από το 1987 έως και το 1992. Σήμερα, 30 χρόνια μετά από την τελευταία τους νίκη, συναντιούνται ξανά. Αιτία αυτής της επανένωσης, η καθαρή απόλαυση της οδήγησης, το ξύπνημα των αναμνήσεων μιας θρυλικής πορείας στα ελληνικά βουνά αλλά και μιας μεγάλης φιλίας.

Δείτε ακόμη Lancia Fulvia: Ένα εμβληματικό rally car με υπέροχο στυλ

Οι Τζίγγερ-Στεφανής οδηγούν για τις κάμερες του τηλεοπτικού Traction, πραγματικά «σαν να μην πέρασε μια μέρα» από την περίοδο '87-'92, δύο εκπληκτικά αγωνιστικά αυτοκίνητα: το Audi Quattro A2 και τη Lancia Delta Integrale. Επιπλέον, με σπάνιο βιντεοσκοπημένο υλικό από το αρχείο του μόνιμου εικονολήπτη των ελληνικών αγώνων αυτοκινήτου, Γιώργου Κωστούρου, αναβιώνει η καλύτερη εποχή των ράλι.

Δείτε το τρέιλερ για το Traction αυτής της Κυριακής, στο Star:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...