Πότε αποκαλύπτεται η Alfa Romeo Tonale;

Ελάχιστες μέρες απέμειναν για την παγκόσμια πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου SUV της ιταλικής φίρμας.

  • -
  • -

Με την έκφραση La Metamorfosi (Η Μεταμόρφωση), η Alfa Romeo ανακοίνωσε ότι η έκδοση παραγωγής της Tonale θα αποκαλυφθεί επίσημα την Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου στις 16:00 ώρα Ελλάδας.

tonale1

Σύμφωνα με όσα γίνει γνωστά, το ιταλικό SUV που φέρει τη σχεδιαστική υπογραφή του συμπατριώτη μας, Αλέξανδρου Λιώκη, θα έχει premium χαρακτηριστικά και θα προσφέρεται εντός του έτους σε τέσσερα πακέτα εξοπλισμού (Super, Sprint, Ti και Veloce). Το μήκος του αμαξώματος ανέρχεται στα 4.528 χλστ., το πλάτος στα 1.835 χλστ. και το ύψος στα 1.604 χλστ., ενώ το μεταξόνιο αγγίζει τα 2.818 χλστ.

Πότε έρχεται η πρώτη αμιγώς ηλεκτροκίνητη Alfa Romeo

Η Tonale θα είναι διαθέσιμη με κινητήρες βενζίνης, ως plug-in hybrid, ακόμη και με diesel. Το πετρελαιοκίνητο μοτέρ έχει απόδοση 130 ίππων, στις βενζινοκίνητες εκδοχές θα υπάρχει η επιλογή ισχύος ανάμεσα σε σύνολα 130 και 160 ίππων που επωφελούνται από ήπιο υβριδικό σύστημα, ενώ η plug-in hybrid έκδοση συνδυάζει ένα μοτέρ βενζίνης κι έναν ηλεκτροκινητήρα που είναι τοποθετημένος στον πίσω άξονα, αποδίδει 240 ίππους και ενσωματώνει σύστημα τετρακίνησης.

tonale2

Η Alfa Romeo υποστηρίζει πως πρόκειται για ένα υπέροχο αυτοκίνητο, που θα κάνει την καρδιά των φίλων των τεσσάρων τροχών να χτυπά δυνατά.

Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε και να μάθουμε τα πάντα για την περιλάλητη Tonale, η οποία θα λάνσαριστεί στις αγορές της Ευρώπης μέσα στο 2022.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...