Top 10 Μοντέλα 9-15 Ιανουαρίου

Top 10 Μοντέλα 9-15 Ιανουαρίου

Δεύτερη εβδομάδα πρωτιάς για το ιαπωνικό crossover

  • -
  • -

Είναι αυτή η αρχή μίας νέας κυριαρχίας; Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, το Toyota Yaris Cross ήρθε πρώτο στη λίστα με τα αυτοκίνητα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο GOCAR για την εβδομάδα που πέρασε, με το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς», Hyundai Tucson να έρχεται δεύτερο για ακόμη μία φορά, ενώ το βάθρο συμπληρώνει το μοντέλο που βρισκόταν στο νούμερο 5 πριν 7 μέρες, το Suzuki Vitara.

Πίσω τους τα Peugeot 2008 και Hyundai Kona κλείνουν το Top 5, με το Nissan Qashqai στο νούμερο 6. Tο Dacia Duster πραγματοποίησε μία μικρή ανάκαμψη και έρχεται 7ο αυτή την εβδομάδα, με τα Toyota Yaris και Ford Puma να ακολουθούν στις θέσεις 8 και 9, αντίστοιχα. Το Hyundai Kona Hybrid μετά από μία εντυπωσιακή εμφάνιση στο τρίτο σκαλί του βάθρου, κατρακύλησε στην τελευταία θέση του Top 10.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...