Αυτό είναι το νέο Citroen C5 Aircross - Πότε έρχεται Ελλάδα [video]

Πιο ελκυστικό αισθητικά, με νέο σύστημα πολυμέσων, οθόνη 10 ιντσών και στοιχεία που ενισχύουν την πρακτικότητα.

  • -
  • -

Η ώρα της ανανέωσης για το SUV της Citroen έφθασε. Το C5 Aircross φρεσκαρίστηκε σχεδιαστικά, προβάλλοντας μια πιο μοντέρνα εικόνα, χάρη στη νέα μάσκα με τα φώτα LED από άκρη σε άκρη, τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και το τονισμένο σήμα της μάρκας.

c5 aircross fl1

Αλλαγές έχουν γίνει και στον προφυλακτήρα, περιλαμβάνοντας μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και σπορτίφ διακοσμητικά. Νέας σχεδίασης είναι και οι ζάντες 18 ιντσών, με τους πίσω προβολείς να φέρουν πιο έντονα γραφικά.

c5 aircross fl2

Στο εσωτερικό συναντάμε στοιχεία από το καινούριο C5 X, με το κυριότερο να εντοπίζεται στο κέντρο του ταμπλό. Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε νέα οθόνη 10 ιντσών που ενσωματώνει πλειάδα εφαρμογών και επιπλέον λειτουργίες συνδεσιμότητας. Οι αεραγωγοί έχουν πιο κομψή εμφάνιση, όπως και οι διακόπτες ακριβώς από κάτω. Επιπλέον, ο πλήρως προσαρμόσιμος ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3'', παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στον οδηγό. Τα χρώματα και τα υλικά της καμπίνας, έχουν εκλεπτυνθεί με επιλογή υλικών υψηλής ποιότητας.  

Από ποια χώρα ξεκίνησε το λανσάρισμα του Citroen C5 X και πόσο κοστίζει;

Θέλοντας να κάνει ακόμη πιο άνετη τη ζωή των επιβατών, η Citroen επέλεξε νέα καθίσματα Advanced Comfort που στις πλουσιότερες εκδόσεις ενσωματώνουν λειτουργίες θέρμανσης και μασάζ. Επίσης, το μοντέλο εξοπλίστηκε με δεύτερη θύρα USB και επιπλέον χώρο αποθήκευσης.

c5 aircross fl3

Όσον αφορά στα μηχανικά σύνολα, αν και δεν επιβεβαιώνεται από τη φίρμα, το C5 Aircross θα συνεχίσει να διατίθεται με τα γνωστά σύνολα βενζίνης και ως plug-in hybrid με ηλεκτρική αυτονομία ως 55 km. Το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων είναι πλέον by wire, με το σύστημα Grip Control να ελέχγεται απο νέο κουμπί.

Στην Ελλάδα, το ανανεωμένο SUV αναμένεται να λανσαριστεί προς τα τέλη του έτους. Οι τιμές του θα ανακοινωθούν λίγο πριν την έναρξη της εμπορικής πορείας. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...