Τα 10+1 ηλεκτρικά αυτοκίνητα που αξίζει να περιμένεις το 2022

SUV, sedan, coupe, hatchback, crossover. Απ’ όλα έχει η λίστα των νέων ηλεκτρικών που θα πατήσουν Ελλάδα μέσα στο 2022. Δες για ποια να ανυπομονείς

  • -
  • -

Με το κομμάτι των ηλεκτρικών στην πίτα των πωλήσεων να μεγενθύνεται μέρα με την μέρα και τις αυτοκινητοβιομηχανίες να εστιάζουν στην εξέλιξη νέων μοντέλων και τεχνολογιών, ήρθε η ώρα να δούμε τα εξηλεκτρισμένα «διαμάντια» που αναμένονται μέσα στο 2022. 10+1 αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα για όλα τα γούστα, τα οποία ετοιμάζονται να κάνουν το ντεμπούτο τους μέσα στους επόμενους 12 μήνες και εμείς δεν βλέπουμε την ώρα να τα οδηγήσουμε.

Παρακάτω θα βρεις τα ηλεκτρικά SUV, sedan, hatchback, crossover και πολλά ακόμη για τα οποία αξίζει να ανυπομονείς. Πατώντας πάνω στο όνομα ή την φωτογραφία του κάθε μοντέλου μπορείς να διαβάσεις περισσότερα γι’ αυτό στην σελίδα του GOCAR. Αφού τα δεις όλα, στην συνέχεια ψήφισε αυτό που σε κέρδισε περισσότερο, στο poll που ακολουθεί στο τέλος του άρθρου.

 

BMW i4
i4

Cupra Born
born

Dacia Spring
spring

Nissan Ariya
ariya

Renault Megane E-Tech
megane

Smart SUV
smart

Subaru Solterra
solterra

Toyota bz4X
bz4x

VW ID.5
id5

Volvo C40 Recharge
c40

+ 1 που μπορεί να ξεφεύγει ελαφρώς σε τιμή, αλλά ίσως πρόκειται για την επιτομή της πολυτέλειας στην έως τώρα ηλεκτρική εποχή.

Mercedes EQS
eqs

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...