Hyundai: Σταματά την εξέλιξη κινητήρων ντίζελ και βενζίνης

Μετά την αποχώρηση του ανθρώπου που μας πρόσφερε τα θαυματουργά μοντέλα «Ν», έχουμε το τέλος της εξέλιξης νέων μοτέρ εσωτερικής καύσης.

  • -
  • -

Η Hyundai φαίνεται πως έχει βάλει στόχο να κυριαρχήσει όσο το δυνατόν νωρίτερα στην ηλεκτρική εποχή, πραγματοποιώντας βαρύγδουπες αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της. Σύμφωνα με πηγές το κέντρο έρευνας και εξέλιξης της κορεατικής μάρκας που βρίσκεται στο Namyang με ανθρώπινο δυναμικό που αγγίζει τους 12.000 εργαζόμενους, υπέστη ένα ριζικό makeover, διακόπτοντας τελείως την λειτουργία του τμήματος εξέλιξης κινητήρων εσωτερικής καύσης.

Η ομάδα που εργαζόταν μέχρι σήμερα στο συγκεκριμένο τμήμα μεταμορφώθηκε σε ομάδα έρευνας και εξέλιξης για τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα, ενώ όλα τα κέντρα που κύρια απασχόληση τους ήταν οι θερμικοί κινητήρες, πλέον έχουν μετατραπεί σε μονάδες που σχετίζονται με τον εξηλεκτρισμό.

Στόχος της Hyundai είναι να μειώσει όσο το δυνατόν περισσότερο το χρόνο εξέλιξης για τα νέα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα μέσω της συγχώνευσης διαφόρων τμημάτων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η συνεργασία μεταξύ των ομάδων Project Management και Integrated Product Development, οι οποίες πλέον δουλεύουν πάνω σε ένα αυτοκίνητο από τα πρώτα σχέδια έως και την στιγμή που θα φτάσει στην παραγωγή, σαν μία μονάδα.

Επίσης, να αναφέρουμε πως την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε και επίσημα η αποχώρηση του Albert Biermann από τον θέση του Διευθυντή του τμήματος έρευνας και εξέλιξης, του ανθρώπου πίσω από τα θαυματουργά μοντέλα επιδόσεων “N”. Ο Γερμανός θα αναλάβει ρόλο Executive Technical Advisor στην εταιρεία, χρησιμοποιώντας έτσι την πολυετή εμπειρία για να βοηθήσει την εξέλιξη νέων, εξηλεκτρισμένων μοντέλων επιδόσεων.

back

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...