Τοp 10 Μοντέλα 19-25 Δεκεμβρίου

Τοp 10 Μοντέλα 19-25 Δεκεμβρίου

Χριστούγεννα στην κορυφή για το ιαπωνικό SUV

  • -
  • -

Η πρώτη θέση στη λίστα με τα αυτοκίνητα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο GOCAR για την εβδομάδα που πέρασε, άλλαξε χέρια μετά από δύο εβδομάδες. Το Nissan Qashqai σημείωσε μία εντυπωσιακή άνοδο, σκαρφαλώνοντας από την 5η θέση στην πρώτη! Με αυτό τον τρόπο, έριξε το Hyundai Tucson από την κορυφή μετά από 15 μέρες παραμονής σε αυτή. Το Toyota Yaris Cross διατηρήθηκε στην 3η θέση της λίστας, με το Peugeot 2008 να πέφτει τέταρτο. Μία θέση έχασε και το Dacia Duster, το οποίο συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα.

Έκτο παρέμεινε το Hyundai Kona, την ώρα που το Ford Puma κέρδισε μία θέση ανεβαίνοντας 7ο. Έτσι, τα Toyota Yaris, Renaul tArkana και Suzuki Across είναι τα μοντέλα που συμπληρώνουν το… χριστουγεννιάτικο Top 10.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...