TOP 10 SUV 2021: Αυτά που αναζητήσατε περισσότερο

TOP 10 SUV 2021: Αυτά που αναζητήσατε περισσότερο

Αυτά είναι τα SUV και crossover μοντέλα τα οποία πρωταγωνίστησαν στις αναζητήσεις σας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

  • -
  • -

Τα SUV σίγουρα αποτελούν τα πιο hot μοντέλα της ελληνικής – και όχι μόνο – αγοράς αυτοκινήτου και οι αναζητήσεις σας στη σελίδα του GOCAR για το έτος που πέρασε το αποδεικνύουν. Με πληθώρα νέων αφίξεων, το 2021 ήταν άλλη μία χρονιά-σταθμός για την κατηγορία των SUV, ασχέτως μεγέθους. Παρακάτω θα βρείτε την κατάταξη με τα 10 πιο δημοφιλή crossover στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε τους τελευταίους 12 μήνες.

Ο συχνός θαμώνας της πρώτης θέσης του εβδομαδιαίου TOP 10, το Peugeot 2008 φυσικά, δεν θα μπορούσε να συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από το ψηλότερο σκαλί του βάθρου, ενώ τα Hyundai Tucson και Ford Puma ολοκληρώνουν την πρώτη τριάδα. Πίσω τους τα Suzuki Vitara Hybrid και Hyundai Kona βρίσκονται στις θέσεις 4 και 5 αντίστοιχα, με το Peugeot 3008 να ακολουθεί οριακά στην 6η θέση της κατάταξης.

Το Dacia Duster βρίσκεται στο νούμερο 7, με το Renault Captur και το νεοφερμένο Toyota Yaris Cross να ακολουθούν. Τελευταίο έρχεται το νέο Νissan Qashqai, το οποίο όμως να αναφέρουμε πως στα μέσα του έτους άλλαξε γενιά, χωρίζοντας έτσι τις αναζητήσεις μεταξύ του παλιού και του καινούργιου. Εάν μετρήσουμε και τις δύο γενιές σαν μία τότε το ιαπωνικό C-SUV θα βρισκόταν οριακά εκτός πρώτης 3άδας, στην 4η θέση.

Παρακάτω ακολουθεί αναλυτικά η λίστα:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...