Έκλεψαν 4 Mustang Shelby GT500 μέσα από το εργοστάσιο

Τα αυτοκίνητα ήταν ολοκαίνουρια και εκλάπησαν μέσα από τη μονάδα παραγωγής του εργοστασίου της Ford.

  • -
  • -

Ένα παράξενο περιστατικό σημειώθηκε πρόσφατα στις εγκαταστάσεις της Ford στο Ντιτρόιτ των ΗΠΑ. Τέσσερις δράστες εισήλθαν στο εργοστάσιο του Flat Rock και αφού παραβίασαν μια από τις πύλες, πήραν τέσσερα καινούρια Mustang Shelby GT500 που μόλις είχαν βγει από τη γραμμή παραγωγής και εξαφανίστηκαν.

shelby stolen1

Οι Αρχές στο Ντιτρόιτ ξεκίνησαν άμεσα έρευνα και κατάφεραν να εντοπίσουν δύο από τα οχήματα παραπλεύρως του αυτοκινητοδρόμου I-75. Το ένα από αυτά είχε υποστεί σοβαρές ζημιές στο εμπρός τμήμα, καθώς ο οδηγός προσέκρουσε στην κεντρική πύλη των εγκαταστάσεων, προκειμένου να ανοίξει τον δρόμο στους υπόλοιπους.

Οι δράστες και τα δύο υπόλοιπα οχήματα αναζητούνται ακόμη, ωστόσο, αυτό που προξενεί εντύπωση, είναι πως κατάφεραν να φέρουν εις πέρας τέτοια επιχείρηση χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς από την ασφάλεια του εργοστασίου και κυρίως, χωρίς να υπάρχουν πλάνα από τις κάμερες.

shelby stolen2

H Shelby GT500 είναι το πιο ισχυρό αυτοκίνητο στην ιστορία της αμερικανικής φίρμας, με άδεια κυκλοφορίας στους δημόσιους δρόμους. Τροφοδοτείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα χωρητικότητας 5,2 lt και απόδοσης 760 ίππων. Όσο για την τιμή της στις ΗΠΑ, ξεκινά από 72.900 δολάρια.

Πηγή: Metro Detroit News

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...