Ο Πρόεδρος της Toyota κάνει drift με ένα GR Yaris! (video)

Εκτός από το τιμόνι της εταιρείας, ο Akio Toyoda ξέρει να χειρίζεται με δεξιοτεχνία και το τιμόνι ενός GR Yaris. Απολαύστε τον να κάνει donuts!

  • -
  • -

Ένας Πρόεδρος μιας εταιρείας αυτοκινήτου περιμένουμε ότι θα φοράει ένα πανάκριβο κοστούμι, όχι αγωνιστική φόρμα. Τον σκεφτόμαστε να οδηγεί το πιο σύγχρονο, πολυτελές και πιθανότατα, ηλεκτρικό μοντέλο και όχι ένα GR Yaris με WRC καταβολές. Επίσης, πιθανολογούμε ότι θα έχει προσωπικό οδηγό και δεν μπορούμε να τον φανταστούμε να κάνει… drift στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης της εταιρείας στην οποία είναι υπεύθυνος.

Όλα αυτά ωστόσο, ισχύουν για τους άλλους Προέδρους. Ο Akio Toyoda έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν είναι σαν τους άλλους και για ακόμη μια φορά, καταφέρνει να συγκεντρώσει πάνω του το ενδιαφέρον του κοινού! Δεν βλέπουμε και κάθε μέρα τον Πρόεδρο μιας εταιρείας να καίει λάστιχο με ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σπορ μοντέλα που παράγονται σήμερα. Ο Akio Toyoda έκανε μια σύντομη επίδειξη των ικανοτήτων του στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης για την προώθηση της αγωνιστικής ομάδας της Toyota στο WRC για το 2022.

Με εκπληκτικό έλεγχο, κατάφερε να κάνει donuts σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο και να εισπράξει επιφωνήματα θαυμασμού από τους θεατές. Οι κινήσεις που έκανε πίσω από το τιμόνι και η ευκολία στο χειρισμό του παραπέμπουν περισσότερο σε έναν αυθεντικό οδηγό αγώνων, παρά στον επικεφαλής της μεγαλύτερης αυτοκινητοβιομηχανίας στον κόσμο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε βέβαια, ότι ο Akio Toyoda έχει αγωνιστεί μέχρι και στον 24ωρο αγώνα αντοχής στο Nurburgring!

Ο Πρόεδρος της Toyota έχει τρομερό πάθος για τους μηχανοκίνητους αγώνες και αυτό αποδείχθηκε, όταν μετά από την παρακολούθηση του Ράλι Φινλανδίας αποφάσισε να φτιάξει ομάδα για το WRC. Λίγα χρόνια μετά οι Ιάπωνες μπήκαν δυναμικά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και μετρούν ήδη 2 Πρωταθλήματα Οδηγών και 2 Πρωταθλήματα Κατασκευαστών. Ακόμη και το GR Yaris, ξεκίνησε από δική του πρωτοβουλία!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...