Ολοκαίνουρια Lotus βρέθηκε κάτω από τις ρόδες ενός Ford Transit

Ο ιδιοκτήτης έχασε τον έλεγχο λόγω απειρίας και τράκαρε σε ένα van.

  • -
  • -

Παρατηρώντας τις φωτογραφίες θα μπορούσε κάποιος να υποθέσει πως ο οδηγός του Ford Transit έπεσε πάνω στη μαύρη Lotus Exige Sport 410. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

lotus crash1

Ο κάτοχος του sportcar ήταν ο υπαίτιος του ατυχήματος, το οποίο συνέβη έξω από πίστα στην Αυστραλία. Όπως έγινε γνωστό, μόλις είχε παραλάβει το αυτοκίνητο και θέλησε να κάνει κάποια μαθήματα οδήγησης.

Βγαίνοντας όμως από την πίστα, με κάποιο τρόπο έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» κάτω από το Ford Transit. Οι ζημιές στην Exige και ειδικά στο εμπρός τμήμα και την οροφή είναι πολύ σοβαρές. Το χειρότερο από όλα είναι ότι η ασφάλεια μάλλον δεν τον καλύπτει, διότι το ατύχημα σημειώθηκε σε πίστα και όχι σε δημόσιο δρόμο.

lotus crash2

Η Lotus Exige Sport 410 τροφοδοτείται από έναν V6 3,5 lt. κινητήρα απόδοσης 416hp και 420 Nm ροπής, με τις επιδόσεις να είναι καταπληκτικές. Η κίνηση μεταφέρεται στους τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων, με τα πρώτα 100 km/h από στάση να επιτυγχάνονται σε 3,4 sec και τη βελόνα του κοντέρ να ανεβαίνει μέχρι τα 290 km/h.

Πηγή: carscoop.com

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...