Ένα Tesla για παιδιά τα Χριστούγεννα – Ξεπούλησε ήδη (video)

Κοστίζει 1.900 δολάρια, ανήκει στα ηλεκτρικά ATV και περιγράφεται ως το ιδανικό δώρο Χριστουγέννων για τα παιδιά.

  • -
  • -

Το μάρκετινγκ που ακολουθεί η Tesla θα μπορούσε να διδάσκεται σε σεμινάρια. Σφυγμομετρά με άκρως επιτυχημένο τρόπο τον παλμό της εποχής και προσφέρει στους καταναλωτές προϊόντα που γίνονται ανάρπαστα.

cyberquad kids1

Τρανό παράδειγμα αποτελεί το Cyberquad. Το είδαμε για πρώτη φορά το 2019 μαζί με το πολυαναμενόμενο Cybertruck και πριν λίγες εβδομάδες λανσαρίστηκε στην αγορά. Ανήκει στα ηλεκτρικά ATV και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας οκτώ ετών και άνω, με βάρος έως και 68 κιλά.

Η Tesla το διέθεσε στο εμπόριο την κατάλληλη εποχή, προκειμένου οι γονείς να το κάνουν δώρο στα τέκνα τους για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Όπως απεδείχθη, η αμερικανική φίρμα πέτυχε διάνα για μια ακόμη φορά. Το Cyberquad For Kids παρά την τιμή των 1.900$ έγινε ανάρπαστο, με την εταιρεία να δηλώνει sold out.

cyberquad kids2

H σχεδίαση του ηλεκτρικού ATV είναι εμπνευσμένη από το Cybertruck. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ατσάλι, τα φώτα αποτελούνται από προβολείς LED, η ανάρτηση είναι ρυθμιζόμενη και πίσω υπάρχει δισκόφρενο.

Το ηλεκτρικό μοτέρ εξασφαλίζει αυτονομία 24 χιλιομέτρων, με την μπαταρία να φορτίζει μέσω οικιακής πρίζας σε περίπου πέντε ώρες. Όσο για τη τελική ταχύτητα, ανέρχεται στα 16 χλμ./ώρα, αλλά οι γονείς μπορούν να την περιορίσουν στα 8 χλμ./ώρα, προστατεύοντας τα παιδιά από τυχόν κινδύνους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...