Το κορυφαίο σε ασφάλεια παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου με αερόσακο ήρθε από τη CYBEX (video)

Η ασφάλεια των παιδιών μέσα στο αυτοκίνητο είναι η πρώτη προτεραιότητα για όλους τους γονείς και το νέο παιδικό κάθισμα της CYBEX θέτει νέα δεδομένα!

  • -
  • -

Anoris T i-Size λέγεται το νέο παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου της CYBEX, το οποίο ενσωματώνει μια πρωτοτυπία: φέρει αερόσακο προστασίας για το παιδί. Η συγκεκριμένη γερμανική εταιρεία θεωρείται μια από τις κορυφαίες του είδους και συνηθίζει να παρουσιάζει προϊόντα με μεγάλο ενδιαφέρον, που έχουν να κάνουν κυρίως με την αυξημένη ασφάλεια. Το Anoris T i-Size είναι ένα από αυτά.

Το κάθισμα έχει φορά προς τα εμπρός, ώστε ο γονέας να έχει καλύτερη οπτική επαφή με το παιδί, αλλά και να εξασφαλίζεται η σωστή επικοινωνία μεταξύ τους. Αν το παιδικό κάθισμα «αντιληφθεί» πως το όχημα συγκρούστηκε, τότε ενεργοποιεί αυτόματα τον αερόσακο προστασίας μπροστά από το παιδί, μειώνοντας πολύ σημαντικά τις πιθανότητες να τραυματιστεί από το ατύχημα.

Σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, η ενσωμάτωση ενός αερόσακου σε παιδικό κάθισμα είναι κάτι που «το δουλεύουν» εδώ και 16 χρόνια. Από το 2005 που ιδρύθηκε η CYBEX, ήταν το όραμά τους, να καταφέρουν δηλαδή να προσαρμόσουν με ασφάλεια τη συγκεκριμένη τεχνολογία, για τη μέγιστη προστασία των παιδιών. Αν και οι αερόσακοι έχουν σώσει εκατομμύρια ενήλικες κανείς δεν έφτιαξε ένα ποιοτικό προϊόν στα παιδικά καθίσματα, οπότε τώρα ήρθε η ώρα αυτό να αλλάξει.

Με την εμπρόσθια φορά που τοποθετείται το κάθισμα, το σώμα του παιδιού έχει την τάση να φύγει προς τα εμπρός στην περίπτωση μιας μετωπικής σύγκρουσης. Δεμένο σωστά με τη ζώνη, το παιδί θα παραμείνει ακριβώς στη θέση του ακόμη και στις σφοδρότερες συγκρούσεις και ο αερόσακος θα βοηθήσει στο να μην τραυματιστεί, αλλά και στο να συγκρατηθεί σωστά το σώμα, μαζί με το κεφάλι και τον λαιμό.

Η CYBEX υποστηρίζει ότι το Anoris T i-Size προσφέρει 50% καλύτερη προστασία σε σύγκριση με όλα τα υπόλοιπα παιδικά καθίσματα με φορά προς τα πίσω. Να αναφέρουμε ότι το νέο προϊόν της CYBEX είναι κατάλληλο για παιδιά με ύψος από 76 εκατοστά έως 115 εκατοστά. Μάλιστα, χάρη στη σχεδίασή του, επιτρέπει στα μεγαλύτερα παιδιά να έχουν μεγάλη ελευθερία κίνησης στα χέρια και τα πόδια τους, προκειμένου να μην αισθάνονται περιορισμένα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...