Ποιες εκδόσεις του Nissan Micra δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας;

Αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία των supermini, προβάλλοντας την ξεχωριστή εμφάνιση, την ανταγωνιστική τιμή και τους αποδοτικούς κινητήρες

  • -
  • -

Με τιμή εκκίνησης στα 14.590 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της προσφοράς των 400€ από την Nissan, το Micra, αναμφίβολα, συγκαταλέγεται στους πρωταγωνιστές της κατηγορίας, καθώς διαθέτει εξαιρετική οδική συμπεριφορά, πλούσιο εξοπλισμό και δυνατότητες συνδεσιμότητας.

micra teli1

Ο ενισχυμένος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης του 1,0 λίτρου με ισχύ 92PS συνδυάζει την απόδοση με την οικονομία καυσίμου. Καλύπτει τις προδιαγραφές Euro 6d και εκπέμπει μειωμένους ρύπους CO2. Μάλιστα, στις εξοπλιστικές εκδόσεις «Energy» και «Acenta» με το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων, διαθέτει ένα σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς απαλλάσσει τους κατόχους από τα τέλη κυκλοφορίας.

micra teli2

Το ίδιο μοτέρ προσφέρεται και με το αυτόματο κιβώτιο Xtronic. Χάρη στην τεχνολογία D-step, είναι πιο γρήγορο στη λειτουργία του από το συμβατικό κιβώτιο CVT και κάνει καλύτερη διαχείριση, διατηρώντας σε χαμηλά επίπεδα την κατανάλωση.  

micra teli3 

Από την έκδοση «Energy» και πάνω, το Micra εξοπλίζεται με βασικές τεχνολογίες ασφάλειας όπως Hill Start Assistance, Intelligent Ride Control και Intelligent Trace Control. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Apple CarPlay με αναγνώριση φωνής Siri και το Android Auto με Google Assistant διατίθενται από την «Acenta», προσφέροντας μια σειρά από επιπλέον δυνατότητες ψυχαγωγίας στο αυτοκίνητο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...