Έβαλαν στο αμάξωμα του Ford Bronco κανονικό γρασίδι! [video]

Είναι ντυμένο με αληθινό γρασίδι και πλέον το Bronco απαιτεί συχνό πότισμα και κλάδεμα

  • -
  • -

Το χαρακτηριστικό Ford που βλέπετε στις φωτογραφίες, πλέον ονομάζεται Chia Bronco και πρόκειται για το πιο «πράσινο» αυτοκίνητο. Ο λόγος που χαρακτηρίζεται έτσι είναι απλός, αφού έχει ντυθεί εξωτερικά με αληθινό γρασίδι.

Πιο αναλυτικά, οι 2 ομάδες οι οποίες επιμελήθηκαν αυτό το εγχείρημα είναι η Quake LED, σε συνεργασία με την DS18 Sound και το κύριο μέλημα τους ήταν να μην "πληγωθεί" το μπλε χρώμα του ολοκαίνουργιου Bronco.

Με γνώμονα τα προηγούμενα, οι δύο ομάδες τοποθέτησαν μία ειδική πάστα ώστε το γρασίδι να προσκολληθεί πάνω στο SUV και ύστερα από 4 ημέρες το εγχείρημα είχε ολοκληρωθεί. Ωστόσο δεν είναι όλα τόσο απλά. Το Chia Bronco χρειάζεται συχνό πότισμα και έκθεση στον ήλιο προκειμένου το γρασίδι που είναι επάνω του να παραμείνει υγιές.

Από την άλλη, πρόκειται για μια ασυνήθιστη αλλά ευχάριστη προσθήκη της οποία η τοποθέτηση είναι αναστρέψιμη. Από εκεί και πέρα, όπως είναι λογικό στο όχημα έχει προστεθεί επιπλέον βάρος και ταυτόχρονα είναι πολύ πιθανό να μην επιτρέπεται να διανύει μεγάλες αποστάσεις.

Δείτε το βίντεο! 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...