Chaos: Ο Πανόπουλος λέει πως θα παρουσιαστεί επίσημα αρχές του 2022 (video)

Μετά την κριτική που δέχθηκε για την αμφιλεγόμενη είναι η αλήθεια παρουσίαση του πολυαναμενόμενου Chaos, o Σπύρος Πανόπουλος μίλησε για το υπεραυτοκίνητο που ετοιμάζει.

  • -
  • -

Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της SP Automotive, εμφανίστηκε στην ΕΡΤ και άνοιξε την πόρτα των εγκαταστάσεων της εταιρείας του στην δημοσιογράφο της Ελληνικής Τηλεόρασης. Όπως υποστήριξε, το Chaos θα κάνει επίσημη πρεμιέρα σε περίπου 4 μήνες, δηλαδή τον Μάρτιο του 2022.

Αποκάλυψη: Αυτό είναι το CHAOS της Spyros Panopoulos Automotive!

Μάλιστα, το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί σε συνεργασία με κάποιο μέλος της ελληνικής κυβέρνησης, όπως λέει ο ίδιος. Επίσης, οι λάτρεις των τεσσάρων τροχών θα έχουν την ευκαιρία να το δουν από κοντά, με βάση πάντα τα λεγόμενά του.

chaos ert1

Ο κύριος Πανόπουλος είπε πως το Chaos θα κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και η παραγωγή του θα φθάσει τις 100 μονάδες! Το κόστος της επένδυσης θα ανέλθει στα 100.000.000 ευρώ, με την τιμή της βασικής έκδοσης των 2.000 ίππων να ανέρχεται στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ και αυτής των 3.000 ίππων να αγγίζει το εξωπραγματικό νούμερο των 12,5 εκατ. ευρώ.

Η απάντηση του Σπύρου Πανόπουλου για το αμφιλεγόμενο Chaos

Στο ρεπορτάζ της ΕΡΤ αναφέρεται πως υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από την διεθνή αγορά, με τον δημιουργό του Chaos να αναφέρει πως αυτό που επιθυμεί είναι να βάλει τη χώρα μας στον παγκόσμιο αυτοκινητιστικό χάρτη.


Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του Σπύρου Πανόπουλου στην ΕΡΤ





 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...