Whale Trailer Cabin: Επαναστατικός σχεδιασμός, με πρωτότυπες εκπλήξεις που δεν θα φανταζόσασταν σε ένα τροχόσπιτο!

Ένα τροχόσπιτο που επιμηκύνεται και διαπλατύνεται ώστε να ξεδιπλωθεί ένα υπνοδωμάτιο και… όχι μόνο

  • -
  • -

Μετά την πανδημία του Κορονοϊού οι περισσότεροι άνθρωποι το «έριξαν» στις διακοπές και τα ταξίδια. Για αυτόν τον λόγο, οι εταιρίες τροχόσπιτων επενδύουν ολοένα και περισσότερο στην δημιουργία νέων μοντέλων, πιο compact που θα βολεύουν τους ιδιοκτήτες τους σε οποιασδήποτε μορφής εξόρμηση. Με την ίδια λογική κατασκευάστηκε το Whale Trailer Cabin το οποίο συνδυάζει σχετικά compact διαστάσεις με μεγάλους χώρους.

Αρχικά, το trailer κέρδισε το βραβείο Red Dot Design Award 2021, χάρη στην πρωτότυπη σχεδίασή του και τους έξυπνους χώρους του. Παρόλο το μικρό του μέγεθος, στο εσωτερικό του Whale μπορεί να φιλοξενηθεί μια οικογένεια για αρκετό καιρό. Διαθέτει κουζίνα, μπάνιο, κρεβατοκάμαρα, τραπεζαρία και φυσικά αρκετά παράθυρα για να εισέρχεται το φυσικό φώς.

Επιπλέον, για μεγαλύτερη ευρυχωρία η κουζίνα όπως και το υπνοδωμάτιο, μπορούν να αποσπώνται από το «σώμα της φάλαινας» ώστε να μεγαλώνει ο χώρος της τραπεζαρίας. Προς το παρόν δεν θα διατεθεί προς πώληση αλλά από την στιγμή που είναι ένα ενδιαφέρον concept με μεγάλη απήχηση είναι πιθανό στο κοντινό μέλλον να το δούμε να κυκλοφορεί. Μέχρι τότε θα πρέπει να αρκεστείτε μόνο στις φωτογραφίες.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...