EUROREPAR CAR: Αυτό είναι service αυτοκινήτων

Συντήρηση, ελαστικά, μπαταρίες, έλεγχος όλων των μηχανικών τμημάτων, ακόμη και ΚΤΕΟ. Οι οδηγοί επιβατικών αυτοκινήτων και ελαφρών φορτηγών, βρήκαν την υπηρεσία που αναζητούσαν προκειμένου να διατηρούν σε άριστη κατάσταση το όχημά του, εύκολα, γρήγορα και κυρίως οικονομικά.

  • -
  • -

Έχοντας την υποστήριξη ενός εκ των μεγαλύτερων αυτοκινητιστικών ομίλων του κόσμου, του Stellantis Group, η νέα εταιρεία EUROREPAR CAR SERVICE θέτει νέα δεδομένα στην ελληνική αγορά, παρέχοντας στους ιδιοκτήτες οχημάτων ανεξαρτήτου μάρκας και χρονολογίας, πολύ υψηλού επιπέδου παροχές για οτιδήποτε επιζητούν. Το δίκτυο των συνεργείων της Eurorepar Car Service προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης, επισκευής, διαγνωστικού ελέγχου και προέλεγχου ΚΤΕΟ τόσο σε IX όσο και σε ελαφρά φορτηγά πολλαπλών μαρκών. Με απλά λόγια, οποιοδήποτε μοντέλο κι αν έχετε στην κατοχή σας και επιθυμείτε να κάνετε ένα service, να αλλάξετε τακάκια φρένων ή λάδια ή απλά να τσεκάρετε κάτι, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε ένα από τα συνεργεία που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία και θα εκτιμήσουν δεόντως οι πελάτες, είναι πως η Eurorepar Car Service ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες όλων, είτε θέλουν να κάνουν ένα απλό και φθηνό service σε κάποιο παλιό αυτοκίνητο, είτε μια ολοκληρωμένη συντήρηση σε μεγάλης αξίας τετράτροχο.

EUROREPAR

Το δίκτυο αναπτύσσεται συνεχώς, με στόχο την πλήρη κάλυψη ανά την επικράτεια τα επόμενα χρόνια. Στα συνεργεία απασχολούνται εξειδικευμένοι μηχανικοί και μύστες των τεσσάρων τροχών, επαγγελματίες ικανοί να βρουν λύση σε κάθε πρόβλημα του πελάτη. Όλα τα συνεργεία που ανήκουν στην Eurorepar Car Service, διαθέτουν διαγνωστικά μηχανήματα «multibranding» τελευταίας τεχνολογίας καθώς και ηλεκτρονική πρόσβαση στην τεχνική βιβλιογραφία των κατασκευαστών. Σε συνδυασμό με τους έμπειρους τεχνικούς, έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν σωστά και με ακρίβεια οποιαδήποτε εργασία συντήρησης ή επισκευής απαιτηθεί, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τα πρότυπα που ορίζει ο κάθε κατασκευαστής.


Μέσα από τη βάση των τεχνικών δεδομένων, οι τεχνικοί του δικτύου Eurorepar Car Service μπορούν να γνωρίζουν ακριβώς τα διαστήματα του σέρβις κάθε μοντέλου (χιλιομετρικά ή χρονικά), καθώς και ποια ανταλλακτικά και ποιες εργασίες θα πρέπει να πραγματοποιηθούν σε κάθε συντήρηση. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζεται ότι το service ενός αυτοκινήτου γίνεται με βάση τα εργοστασιακά στάνταρ. Φυσικά, όλα τα ανταλλακτικά είναι πιστοποιημένα και καλύπτονται με εγγύηση 2 ετών, όπως και η εργασία. Αξίζει να σημειώσουμε πως, η εταιρεία Eurorepar Car Service αποτελείται από ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο δίκτυο που αυτήν τη στιγμή μετράει πάνω από 5.500 συνεργεία με παρουσία σε 26 χώρες. Την επένδυση και ανάπτυξη στην Ελλάδα έχει αναλάβει ο Όμιλος Συγγελίδη, ο οποίος διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εγχώρια αγορά αυτοκινήτου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.eurorepar.gr.

EUROREPAR

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...