H Ελλάδα 6η χειρότερη χώρα για να οδηγείς σύμφωνα με νέα έρευνα!

Δες ποιοι βρίσκονται ακόμη πιο κάτω από εμάς και ποιοι «αριστεύουν»

  • -
  • -

Όσοι από εσάς τυχαίνει να κινείστε τους τελευταίους μήνες στους ελληνικούς δρόμους και ειδικά στους αθηναϊκούς, αποκλείεται να μην έχετε πέσει έστω και μία φορά θύμα της αποπνικτικής κίνησης που πλήττει το κέντρο και τα περίχωρα. Και κάπου εκεί είναι που σκέφτεστε: « Είναι άραγε παντού έτσι;». Κάπου εδώ είναι που έρευνες σαν την σημερινή έρχονται για να μας λύσουν την απορία και να μας δείξουν που βρίσκεται η χώρα μας σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο. Είναι όντως αδιανόητη η κίνηση και η κατάσταση του ελληνικού οδοστρώματος ή εμείς είμαστε υπερβολικοί; Μάλλον όχι και τόσο!

Σύμφωνα με τα στοιχεία της CompareTheMarket ζούμε στην 6η χειρότερη χώρα για να οδηγεί κανείς και όχι δεν εννοούμε ότι απέχουμε 6 θέσεις από την κορυφή, αλλά 6 θέσεις από το τέλος. Ναι όπως όλα δείχνουν οι μόνες χώρες που καταφέραμε να ξεπεράσουμε είναι η Ιρλανδία, η Νότια Αφρική, το Μεξικό, η Βραζιλία και η Ρωσία.

Στην άλλη άκρη της κατάταξης έχουμε την Δανία, η οποία όπως φαίνεται είναι η καλύτερη χώρα στον κόσμο για να βρεθείς πίσω από το τιμόνι ενός οχήματος. Την πρώτη τριάδα συμπληρώνουν οι ΗΠΑ και η Ολλανδία. Δείτε αναλυτικά όλο τον πίνακα με τις χώρες και τα στοιχεία που συλλέχθηκαν ακριβώς από κάτω.

Worst-countries-to-drive

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...