Coupe crossover με μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας και κόστος μόλις 20.000 ευρώ! – Ποιο είναι;

Με αποδοτικό κινητήρα πετρελαίου 110 ίππων και χώρο για όλη την οικογένεια

  • -
  • -

Ότι τα crossover είναι η τελευταία λέξη της μόδας στην αυτοκινητιστική αγορά, το ξέρουμε καιρό τώρα. Αν μάλιστα είναι και οικονομικά τότε έχουμε να κάνουμε με πιθανό best-seller. Μία νέα τάση όμως που έχει αρχίσει να διαιωνίζεται σιγά σιγά σε όλες τις γκάμες SUV της αγοράς είναι η σπορτίφ, coupe οροφή. Ένα χαρακτηριστικό που παλαιότερα αποτελούσε μέρος πιο οδηγοκεντρικών κατασκευών, πλέον συναντάτε όλο και πιο συχνά στα μεγαλύτερα και υπερυψωμένα μοντέλα των εταιριών.

Αντίστοιχο είναι και το αυτοκίνητο που έχουμε σήμερα, το οποίο καταφέρνει να «τσεκάρει» όλα τα κουτάκια. Οικονομικός 1.500άρης πετρελαιοκινητήρας με απόδοση 110 ίππους; Τσεκ! Μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας χάρη στις χαμηλές εκπομπές ρύπων (116 g/km); Τσεκ! Χαμηλό κόστος απόκτησης (20.500 ευρώ); Τσεκ! Coupe οροφή; Το έχει και αυτό! Καταλάβαtε για ποιο μιλάμε, ή όχι ακόμα;

Πρόκειται για τη βασική ντίζελ έκδοση του εντυπωσιακού Citroen C4 C-Cross, ενός μοντέλου που θα μεταφέρει όλη την οικογένεια σε όποιο προορισμό θέλει χωρίς να ζητάει πολλά! Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση 1.5 BlueHDi 110 S&S Feel.

c4

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...