Hyundai Seven, ένα ηλεκτρικό βιώσιμο SUV με άνεση καθιστικού

Η Hyundai θα παρουσιάσει το όραμά της για το μέλλον μέσα από ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο, που θα αποκαλυφθεί μέσα στον Νοέμβρη.

  • -
  • -

Η έκθεση AutoMobility LA στο Los Angeles θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά το πρωτότυπο Seven της Hyundai. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό ηλεκτροκίνητο SUV που προβάλλει σε πρώτο πλάνο τον φιλικό προς το περιβάλλον χαρακτήρα, αφού μεγάλο μέρος του κατασκευάζεται από ανακυκλώσιμα υλικά. Παράλληλα η άνεση και η πολυτέλεια που θα λαμβάνουν οι επιβάτες, περνούν σε νέα διάσταση.

Το Seven θα αποκαλυφθεί στις 17 Νοεμβρίου και η Hyundai ήδη έδωσε στη δημοσιότητα μερικές teaser εικόνες, μέσα από τις οποίες μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση για το επερχόμενο ηλεκτρικό SUV. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να το δει από κοντά στην έκθεση από τις 19 έως και τις 28 Νοεμβρίου, ενώ άγνωστο για την ώρα παραμένει το πότε θα μεταμορφωθεί σε μοντέλο κανονικής παραγωγής.

Αναμένεται πως θα αποτελέσει μέλος της οικογένειας IONIQ όταν τελικά καταφέρει να παρουσιαστεί σε φυσική μορφή. Ο στόχος της Hyundai είναι να καταφέρουν να διατηρήσουν στο ακέραιο τον φυσικό, βιώσιμο χαρακτήρα από το πρωτότυπο, για να δημιουργήσουν ένα πραγματικά καθαρό και φιλικό προς το περιβάλλον SUV.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...