Παραλαβή σε 3-4 χρόνια για τη νέα Corvette Z06

Λόγω της πανδημίας η Corvette αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα στην παραγωγή αυτοκινήτων της

  • -
  • -

Την χρονιά που διανύουμε η Corvette δεν μπόρεσε να καλύψει την αυξημένη ζήτηση της αγοράς για το μοντέλο Stringray καθώς η πανδημία δημιούργησε κάποια εμπόδια που επιβράδυναν τον τομέα της παραγωγής. Πιο συγκεκριμένα, την περσινή χρονιά αγοράστηκαν 20.368 μονάδες ενώ την φετινή 26.216. Για να καταλάβετε μια αντιπροσωπεία της αμερικάνικης αυτοκινητοβιομηχανίας ανάρτησε στο διαδίκτυο ότι έχει ήδη 1.087 παραγγελίες για τις Z06.

Αναλυτικότερα, η μεγαλύτερη αντιπροσωπεία που έχει την έδρα της σε μια πολιτεία των ΗΠΑ (Μέριλαντ) δημοσίευσε ότι για την απόκτηση μιας Z06 απαιτείται ένα συμβολικό ποσό της τάξης των 1.000$ ενώ η παραλαβή της θα καθυστερήσει από 80 έως 100 μήνες. Επιπλέον, τονίζει ότι δεν υπάρχει τρόπος να διαγραφεί κάποιος από την λίστα ενώ ταυτόχρονα αναφέρει ότι έχουν τεράστιο δίκτυο παραλαβής αυτοκινήτων που είναι ικανό να διαθέσει περισσότερα αυτοκίνητα από οποιονδήποτε άλλον.

Όπως καταλαβαίνουμε, η αμερικάνικη εταιρεία ύστερα από την πανδημία έχει καθυστερήσει την κάλυψη της αγοράς και αυτό αποδεικνύεται όταν μόνο ένας έμπορος έχει 1.087 παραγγελίες. Φανταστείτε πόσος χρόνος απαιτείται για την επαναφορά της εταιρείας στους «κανονικούς» ρυθμούς .

Εσείς αν γνωρίζατε ότι το αυτοκίνητό σας θα το παραλάβετε μετά από τόσους μήνες θα το αγοράζατε ή θα ψάχνατε για κάποιο άλλο;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...