Ποια μάρκα αυτοκινήτου αγαπούν περισσότερο οι Έλληνες;

Σαν αγοραστές εκτιμούμε την αξιοπιστία, την ποιότητα σε βάθος χρόνου, τον πλούσιο εξοπλισμό και τα value for money χαρακτηριστικά. Όλα όσα αντιπροσωπεύουν τη συγκεκριμένη μάρκα!

  • -
  • -

Κάθε χώρα στον πλανήτη έχει ψηλά στη συνείδησή της μια ή περισσότερες μάρκες αυτοκινήτων. Οι δοκιμασμένες επιλογές, που σε βάθος χρόνου έχουν αναδείξει χαρακτηριστικά όπως η αξιοπιστία, η αντοχή και η καλύτερη δυνατή αναλογία τιμής/αξίας, αποτελούν ένα αδιαμφισβήτητο success story και η Hyundai μπορεί να μας μιλήσει αναλυτικά για αυτό.

Από ένας κατασκευαστής αυτοκινήτων χαμηλού budget με μοναδικά όπλα την αξιοπιστία και την τιμή, πλέον φτιάχνει μερικά από τα καλύτερα μοντέλα των κατηγοριών τους, σε όλους τους τομείς. Τα άλματα εξέλιξης δεν έχουν σταματήσει και οι κινήσεις όπως τα μοντέλα επιδόσεων N, αλλά και το εντυπωσιακό Ioniq 5, απλώς την εδραιώνουν περισσότερο σε κατηγορίες που μέχρι πρότινος, κανείς δεν φανταζόταν πως η Hyundai θα διέπρεπε.

Οι Έλληνες έχουν διαπιστώσει από πρώτο χέρι ότι η Hyundai παίζει «αλλού» και σύμφωνα με την έρευνα της comparethemarket.com.au, την αγαπούν περισσότερο από κάθε άλλη. Τα στοιχεία προέρχονται από τα social media. Από αυτά προκύπτει ότι είναι η μάρκα που οι Έλληνες μιλούν πιο θετικά από όλες τις άλλες online και την εμπιστεύονται με κλειστά τα μάτια. Μάλιστα αξίζει να αναφερθεί ότι η αναζήτηση “Hyundai 2022” στο διαδίκτυο, από Έλληνες χρήστες, έχει αυξηθεί κατά 800% μέσα στους τελευταίους 12 μήνες. Οι περισσότερες αναζητήσεις έγιναν τον Σεπτέμβρη του 2021.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...